İTOPYA İTOPİK SAATLER ÖZEL OEM PAKET

Ilerde işlemciyi gelistirirse diye dedim bir de büyük kule tipi benim hoşuma gidiyor
Geliştirsin yine yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

son hali böyle oldu iyi midir
Ilerde işlemciyi gelistirirse diye dedim bir de büyük kule tipi benim hoşuma gidiyor
Rampage olan model kasaya sıgmıyor gibi o yüzden fsp mp7 mecbur veya hiç sogutma özeleştirmesi yapmadan sonradan alıp takmak lazım oyle de pek onerim yok piyasayı bilmiyorum.

Sogutucunun üstündeki rgb plastiği cıkarınca sıgıyor gibi duruyor anca

Native 4k da oyunamayacaksa 7500f zaten darboğaz yapacak illa değiştirilemeli bütçe olunca

Beyler nxz beyaz kasa ve b650mr anakart yaptım başka ne yapmak lazım alınır mı bu fiyata ?

O zaman 1000W' a zaten ihtiyacın yok 1000W ile bu sisteme 2. 9070xt' yi bile takarsın boşa harcama dediklerimi yap baya daha ucuz olması lazım
Hocam mevzu 1000w lık psu ya ihtiyaç duyulması değil mevcut güç kaynağının kalitesizliği. 750w Psu alırsa güç kaynağı sürekli %70 yükte çalışacak ısınacak kafa ütüleyecek ve ne olduğu da belli değil dandik bir psu.

Aynı şey soğutucu için de geçerli rampage soğutmaz demiyorum ama sessizlik hiç önemli değilmi FSP MP7 0 ses soğutacak muhtemelen.

Valla ben açık söyliyim bütçeni bilemem hocam ama yapılması gerekenleri söyliyim;
Bütçen azsa: b650m-r, fsp mp7, fsp 1000w psulu kasa
Bütçen yeterliyse: b850m force, 9700x, Rami aynısından 16 daha 8300e alıyosun iyi bence, FSP MP7, 1000W psulu fsp kasa. Sistemi aldıktan sonra sistemden garip sesler geliyo fan sesi çok diyeceksiniz aldıktan 2 gün sonra.

Hocam mevzu 1000w lık psu ya ihtiyaç duyulması değil mevcut güç kaynağının kalitesizliği. 750w Psu alırsa güç kaynağı sürekli %70 yükte çalışacak ısınacak kafa ütüleyecek ve ne olduğu da belli değil dandik bir psu.
Sürekli %70 yükte çalışmayacak oyunda bu sistemin çekeceği güç %60 yüke falan sokar anca ki zaten güç kaynakları bu seviyelerde calısacak sekilde tasarlanır bu mantık yanlış %70 de bile calıssa o kadar kafa ütülemez ondan önce ekran kartını falan duyarsın

XFXin kendi sitesinde model için
Minimum Power Supply Requirement: 800 watt yazıyor. Güç kaynağına güvenen alabilir kimsenin bütçesini bilemediğim için yorum yapmıyorum artık.

Geri