Asus Vivobook S14 Oled 2.Nesil Core Ultra 7 258V-32Gb-1Tb Ssd-14inc- 52.056 TL

E bana böyle gel canımı ye yaptığın işi biliyon gerisini bilmesen de olur. Orda inteli direkt ele. Çünkü 258v her ne kadar mimari olarak M serisi işlemciler gibi gözüksede vram kısmı aynı değil. M serisi işlemcilerde ram direkt vram olarak kullanılabiliyo. İntel bunu biraz yapay vram gibi kullanıyo, sınırlı bi kullanım var. Kesinlikle alman gereken m4. Yok Windows olsun dersen de ram i olabildiğince yüksek bi amd ai işlemci almanı öneririm çünkü ramden ayrılan vram bölümü daha az sınırlayıcı amd de
Norma Apu sistem mantığında yapıyorsa 512GB RAM bile işime yaramaz çünkü hızı yetmiyor. kendim bu Rog 1650 laptopta hem RAM hem VRAM kullanacak şekilde model oluşturdum, cevap vermesi dakikalar sürüyor, zekası da 3IQ falan 🤣 o zaman mecbur Macbook hanemize hayırlı olacak. Arkadaşımda RX 9060XT 16GB var yarın onun sistemde deneyeyim, 16GB VRAM ile düzgün bir şey çıkarsa mac yapıştırayım

Norma Apu sistem mantığında yapıyorsa 512GB RAM bile işime yaramaz çünkü hızı yetmiyor. kendim bu Rog 1650 laptopta hem RAM hem VRAM kullanacak şekilde model oluşturdum, cevap vermesi dakikalar sürüyor, zekası da 3IQ falan 🤣 o zaman mecbur Macbook hanemize hayırlı olacak. Arkadaşımda RX 9060XT 16GB var yarın onun sistemde deneyeyim, 16GB VRAM ile düzgün bir şey çıkarsa mac yapıştırayım
Maalesef öyle ne intel ne amd o yönde m4 le kapışamaz. Amd bi tık bu ai çipi ile öne geçer ama o da hissedilmez bi fark olur. Ben asus vivbook s14 oled kullanıyorum ai 350 var. Copilotla entegre çalışıyo ai çipi internete bağlı olmadan cevap vermeye gücü yetmiyo ama cevap verme süresini baya etkiliyo. Diğer arkadaşlar biraz beklerken benimki akıyo laboratuvarda kod yazarken kullanıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,253
Üyeler
192,973
Son üye
beratich
Geri