2. Ekran Olarak Kullanacağım Monitör Önerisi?

esady

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
10000
Ana Monitör : KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Ana monitörüm bu şekilde, zamanında 11K'ya almıştım. Bu monitörün yanında 2. ekran olarak kullanacağım F/P bir mönitör öneriniz var mıdır? Yine 27" ve 2K olması daha mantıklı olur gibime geliyor, tavsiyelere açığım. Pivot gibi hareket özelliklerinin olmasına gerek yok, haricen monitör ayağım var zaten.

Ana Monitör : KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Ana monitörüm bu şekilde, zamanında 11K'ya almıştım. Bu monitörün yanında 2. ekran olarak kullanacağım F/P bir mönitör öneriniz var mıdır? Yine 27" ve 2K olması daha mantıklı olur gibime geliyor, tavsiyelere açığım. Pivot gibi hareket özelliklerinin olmasına gerek yok, haricen monitör ayağım var zaten.
Hocam KTC den memnun kaldıysan H27T22C modelini de al bence en f/p odur şuan. 7k falan olması lazım.

Başka bir monitör kullanmadığım için daha önce ekran olarak, renk olarak iyi midir kötü müdür bilemiyorum ama herhangi bir ölü piksel, kronik başka bir arıza vs ile karşılaşmadım. 6 aydır sorunsuz kullanıyorum monitörümü ve bu sorunsuzluktan memnunum şuana kadar.

Hocam ben 1080p full hd almanızı tavsiye ederim para sizin tabi bişey diyemem ama 4 5 liraya bulunur 2.el takıntın yoksa daha ucuza da çözersin

Hocam ben 1080p full hd almanızı tavsiye ederim para sizin tabi bişey diyemem ama 4 5 liraya bulunur 2.el takıntın yoksa daha ucuza da çözersin
Hocam ana monitör 27" olunca ikisini de yatay kullanacağım zaman arada boyut farkı olmaması için 27" olmasını istiyorum. 27" FHD aldığım zaman sanki pikseller çok belirgin olur gibime geliyor. Sıfır almayı tercih ederim açıkçası başkasının kullanışına tam güvenemediğim için :)

Ben dikey kullanım senaryosunu düşünerek öyle söyledim hocam ktc 2k monitör paylaşmıştım 6399 a düşmüştü onu takip edebilirsin. alanlar memnun.

Ben dikey kullanım senaryosunu düşünerek öyle söyledim hocam ktc 2k monitör paylaşmıştım 6399 a düşmüştü onu takip edebilirsin. alanlar memnun.
Dikey de kullanırım yatay da diye düşünüyorum, o an kafama nasıl eserse.

Ayrıca bir de daha küçük boyularda (13.3", 15.6", 16" vs) bir monitör daha alıp bunu iki ekran ortasında altta biraz daha kontrol paneli veya takvim-saat-todo widgetları olan bi dashboard gibi kullanma gibi bir düşüncem de var, bakalım.

Fazeon konusu var şuan 5kya 2k monitör bakabilirsin

IPS panel mi önerirsiniz VA mı, farkları nelerdir?

Eğer bütçen 10k ise zaten o bütçede va panel genelde bulamazsın. Aralarındaki fark ise ips'in va ya göre daha doğru ve daha fazla renk sağlayabilmesi ve monitöre bakılabilecek açıların daha fazla olmasıdır.

IPS panel mi önerirsiniz VA mı, farkları nelerdir?
Hızlı VA

Hızlı VA

Kullanım senaryoma IPS panel daha çok uyuyor anladığım kadarıyla. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,357
Üyeler
193,006
Son üye
arslnrn
Geri