Aynı sorun bendede var onun bana saldırmasını bekliyorum çünkü ilk darbeyi atan genelde saldırgan kendini savunan olduğu için fazla ceza almıyorsunMerhaba arkadaşlar her gün yaşadığım bir olayı anlatacağım bilmiyorum nasıl anlatacağım ama lütfen beni yargılamayın. Arkadaşlar her gün bir anlık gelen sinirle hayatta gördüğüm insanları parçalayasım geliyor onların kafasını ezmek sinirden ne yapacağımı bilmiyorum bir anda kolumdaki damarlar belli oluyor kendimi sıkmaktan dudaklarımı ısırıyorum ve sadece ne olduğunu bildiğim insanlara oluyor yani bir adam kötü ve bana yanlış davrandıysa onun yanında oluyor genellikle ve kendimi çok zor tutuyorum bir gün yanlış bir şey yapacağım diye korkuyorum sinirimi genellikle parçalamalı oyunlardan çıkarmaya çalışıyorum lütfen beni yargılamadan yorum yapın.
Psikiyatirist şart. Bak psikolog değil, çünkü konuşarak halledecek seviyeyi geçmiş gibisin.
Şarkı dinle bende işe yarıyorMerhaba arkadaşlar her gün yaşadığım bir olayı anlatacağım bilmiyorum nasıl anlatacağım ama lütfen beni yargılamayın. Arkadaşlar her gün bir anlık gelen sinirle hayatta gördüğüm insanları parçalayasım geliyor onların kafasını ezmek sinirden ne yapacağımı bilmiyorum bir anda kolumdaki damarlar belli oluyor kendimi sıkmaktan dudaklarımı ısırıyorum ve sadece ne olduğunu bildiğim insanlara oluyor yani bir adam kötü ve bana yanlış davrandıysa onun yanında oluyor genellikle ve kendimi çok zor tutuyorum bir gün yanlış bir şey yapacağım diye korkuyorum sinirimi genellikle parçalamalı oyunlardan çıkarmaya çalışıyorum lütfen beni yargılamadan yorum yapın.
Sinirinizi cikaracaginiz bisey yapin bunu biz bilemeyiz ben sinirlendigimde daha cok sinir edici oyun oynarim sinirim bozulur ama iyi hissederimMerhaba arkadaşlar her gün yaşadığım bir olayı anlatacağım bilmiyorum nasıl anlatacağım ama lütfen beni yargılamayın. Arkadaşlar her gün bir anlık gelen sinirle hayatta gördüğüm insanları parçalayasım geliyor onların kafasını ezmek sinirden ne yapacağımı bilmiyorum bir anda kolumdaki damarlar belli oluyor kendimi sıkmaktan dudaklarımı ısırıyorum ve sadece ne olduğunu bildiğim insanlara oluyor yani bir adam kötü ve bana yanlış davrandıysa onun yanında oluyor genellikle ve kendimi çok zor tutuyorum bir gün yanlış bir şey yapacağım diye korkuyorum sinirimi genellikle parçalamalı oyunlardan çıkarmaya çalışıyorum lütfen beni yargılamadan yorum yapın.
la gel seni bi dövimde havan sönsün.(!)Merhaba arkadaşlar her gün yaşadığım bir olayı anlatacağım bilmiyorum nasıl anlatacağım ama lütfen beni yargılamayın. Arkadaşlar her gün bir anlık gelen sinirle hayatta gördüğüm insanları parçalayasım geliyor onların kafasını ezmek sinirden ne yapacağımı bilmiyorum bir anda kolumdaki damarlar belli oluyor kendimi sıkmaktan dudaklarımı ısırıyorum ve sadece ne olduğunu bildiğim insanlara oluyor yani bir adam kötü ve bana yanlış davrandıysa onun yanında oluyor genellikle ve kendimi çok zor tutuyorum bir gün yanlış bir şey yapacağım diye korkuyorum sinirimi genellikle parçalamalı oyunlardan çıkarmaya çalışıyorum lütfen beni yargılamadan yorum yapın.
abi şu konuyu nasıl sileriz ya Allah kahretmesinBende arada öyleyim. Roketatar olsa bide sınırsız mermi durmadan fırlatırdım.
Zaten dünyanın sonu felan geleceği yok![]()
Utançtan dört köşe olduysan artık çok geçabi şu konuyu nasıl sileriz ya Allah kahretmesin
Ben hala fırlatırım füzeleri. Doğru yoldasın sende devam.abi şu konuyu nasıl sileriz ya Allah kahretmesin
Patlattın mı reis birileriniabi şu konuyu nasıl sileriz ya Allah kahretmesin
Hıncını kimden çıkardın usta?abi şu konuyu nasıl sileriz ya Allah kahretmesin
valla biri yazmış zaten ben tekrar etmiş olacağım ne yazık ki. Doom-Postal tarzı bir şey oyna harbi kendine gelirsin.Merhaba arkadaşlar her gün yaşadığım bir olayı anlatacağım bilmiyorum nasıl anlatacağım ama lütfen beni yargılamayın. Arkadaşlar her gün bir anlık gelen sinirle hayatta gördüğüm insanları parçalayasım geliyor onların kafasını ezmek sinirden ne yapacağımı bilmiyorum bir anda kolumdaki damarlar belli oluyor kendimi sıkmaktan dudaklarımı ısırıyorum ve sadece ne olduğunu bildiğim insanlara oluyor yani bir adam kötü ve bana yanlış davrandıysa onun yanında oluyor genellikle ve kendimi çok zor tutuyorum bir gün yanlış bir şey yapacağım diye korkuyorum sinirimi genellikle parçalamalı oyunlardan çıkarmaya çalışıyorum lütfen beni yargılamadan yorum yapın.