📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Valla beyler lise donemim ankarada geçti tamamen ve size şöyle diyeyim 30 dan fazla kez bicakla tehdit edildik ben ve dostlarim inanin tek yaptigimiz adamlarin gozune bi kez bakalım hemen ceplerindekine guvenip gosterip tehdit ediyolardi bizim okullarimiz hep boyle tehlikeliydi sadece bazi insanlar yeni yeni anliyor 9. sınıfta yaşadığım korkuyu anlatamam hala travmadır benim için

Valla beyler lise donemim ankarada geçti tamamen ve size şöyle diyeyim 30 dan fazla kez bicakla tehdit edildik ben ve dostlarim inanin tek yaptigimiz adamlarin gozune bi kez bakalım hemen ceplerindekine guvenip gosterip tehdit ediyolardi bizim okullarimiz hep boyle tehlikeliydi sadece bazi insanlar yeni yeni anliyor 9. sınıfta yaşadığım korkuyu anlatamam hala travmadır benim için
Benim de ortaokul çoğunlukla böyleydi. Lise'de de benzer durumlar gördük üst sınıflardan. İdare, öğretmenler herkes durumun farkında ama kimse bir şey yapmıyordu nedense.

Bunların Analarına Grup Yapmak Lazım Aw Evladları
bence bu deaş saldırısı , okullarda saldırılar oluyor ve ne hikmetse o günün akşamı deaşlılar toplaşıp "Türklerin canına okuyacağız psikolojilerini yerle bir edeceğiz" diye twitterda sesli konuşuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunların Analarına Grup Yapmak Lazım Aw Evladları
bir de kansızlar açık açık nereye saldıracaklarını haber ediyorlar ve devletin umrunda değil

bence bu deaş saldırısı , okullarda saldırılar oluyor ve ne hikmetse o günün akşamı deaşlılar toplaşıp "Türklerin canına okuyacağız psikolojilerini yerle bir edeceğiz" diye twitterda sesli konuşuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de kansızlar açık açık nereye saldıracaklarını haber ediyorlar ve devletin umrunda değil
Yalnız Devlet Değil , Hükümet ! ( Soysuzlar Çetesi )

Yalnız Devlet Değil , Hükümet ! ( Soysuzlar Çetesi )
Ayrıca zeka geriliği olan aileler de sorun düşünsene çocuğun t.roristlerle konuşuyor ama senin haberin yok sorsan özgüvenli yetiştirme , özgüven falan değil bu bildiğin üşengeçlik sorumsuzluk ve ihmalsizliğin diğer adı , keşke eski eğitim geri gelse

Geri