Enermax Revolution 3 alınır mı?

Yani kulaklığı takınca problem olmaz

Bakabilirsin bende alıcam daha sipariş vermedim ekran kartı ile bir sorunum çıktı , bilgilendirici olur senin için.

Kasadan sonra gelecek 🥲 şimdilik elimdeki idarelik sistemi kuracağım içine h610m-g R7 265 (çöp) kart alev alev yanacak
O kasayı pek tavsiye etmem o tarz bişey bende aldım malzeme kalitesi pek iyi değil

O kasayı pek tavsiye etmem o tarz bişey bende aldım malzeme kalitesi pek iyi değil
Çok önemli değil aldım bende yolda zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakabilirsin bende alıcam daha sipariş vermedim ekran kartı ile bir sorunum çıktı , bilgilendirici olur senin için.
Bende o kumara gireceğim galiba hocam

@HuseyinBy01 hüseyin hocam kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam o daha iyi bilgi verebilir

Hayırlı olsun şimdiden

Ekran kartı için bütceniz ne kadardı

@HuseyinBy01 hüseyin hocam kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam o daha iyi bilgi verebilir

Hayırlı olsun şimdiden

Ekran kartı için bütceniz ne kadardı
İkinci el alacağım gibi 20k bütçem var kalanlarla SSD falan daha yüksek alabilirim böyle giderse Max 500 alacağım çünkü

Ben alıcaktım benim 6900xt nin pump out sorununu bir çözemedim keyfimi kaçırdı valla bi yandanda psu u ya zam gelirse diye korkuyorum

Geri