PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 605
Yani kulaklığı takınca problem olmaz
Hayırlı olsun şimdidenAnladım hocam sağolun bende sipariş edeyim
Kasadan sonra gelecekHayırlı olsun şimdiden
m.n11.com
O kasayı pek tavsiye etmem o tarz bişey bende aldım malzeme kalitesi pek iyi değilKasadan sonra gelecekşimdilik elimdeki idarelik sistemi kuracağım içine h610m-g R7 265 (çöp) kart alev alev yanacak
Game İn Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı Akvaryum Kasa Fiyatları ve Özellikleri
Game İn Game Dream Siyah 7x12cm Argb Fanlı Akvaryum Kasa en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Çok önemli değil aldım bende yolda zatenO kasayı pek tavsiye etmem o tarz bişey bende aldım malzeme kalitesi pek iyi değil
Bende o kumara gireceğim galiba hocamBakabilirsin bende alıcam daha sipariş vermedim ekran kartı ile bir sorunum çıktı , bilgilendirici olur senin için.Selamlar 6900xt ile bir kasa topluyorum psu sıkıntım var şuan forumda Enermax revolution III 1000 w ile ilgili gönderileri okudum üretisicisinin RSY olması ve hakkında test bi deneyim olmaması 8 pin çıkışının az olması kafamı karıştırıyor , bu ekran kartı ile kullanabileceğim başka bir psu önerebilir misiniz? bütcem şuan enermax a tam yetiyor ama biraz üstüne çıkabilirim belki şimdiden teşekkürler .
@HuseyinBy01 hüseyin hocam kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam o daha iyi bilgi verebilirO kasayı pek tavsiye etmem o tarz bişey bende aldım malzeme kalitesi pek iyi değil
Hayırlı olsun şimdidenÇok önemli değil aldım bende yolda zaten
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende o kumara gireceğim galiba hocam
İkinci el alacağım gibi 20k bütçem var kalanlarla SSD falan daha yüksek alabilirim böyle giderse Max 500 alacağım çünkü@HuseyinBy01 hüseyin hocam kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam o daha iyi bilgi verebilir
Hayırlı olsun şimdiden
Ekran kartı için bütceniz ne kadardı
Güncellik açısından 4070 daha iyi olurİkinci el alacağım gibi 20k bütçem var kalanlarla SSD falan daha yüksek alabilirim böyle giderse Max 500 alacağım çünkü
@asko56 hocam daha iyi bilgi verebilirSaf performans benim için daha ön planda hocam ama aklımda Rtx 4070 de var 3080 ti ve rx 6900 xtlerin çoğu minnig çıkması
Ben alıcaktım benim 6900xt nin pump out sorununu bir çözemedim keyfimi kaçırdı valla bi yandanda psu u ya zam gelirse diye korkuyorumÇok önemli değil aldım bende yolda zaten
Bende o kumara gireceğim galiba hocam