❌İndirim Bitti! GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms Monitör 🔥 16.999 TL 🔥 Tekrar Stoklarda

2. Monitör yada ana monitör yapılır mı ya G65B yanına

Yanlış hatırlamıyorsam bu monitörler de ara çözünürlükler sağlıklı olmuyordu. Bu fiyata 2K 300HZ alınabilir.
Abdullah Hocam Bahsetmiş Video'da Zaten .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki ürün performansı görüntüsü vs nasıl kronik problem vs var mı
Valla Hocam Ne Söylesem Yalan Olur Bende Video'dan İzlediğim Gayet Hoşuma Gitti Fiyatına Göre 4K 160 HZ Bir Monitör Şuan Kaç TL Bilmiyorum Ama + Olarak 1080P İçin Dual 320 HZ Vermesi Ayrı Hem Hikaye Hem FSP Oyunları İçin Çok Güzel Bir Tercih Olur .

Taksit az ya 3 taksit almak içşn iyi fiyat avantajı lazım

Abdullah Hocam Bahsetmiş Video'da Zaten .

Valla Hocam Ne Söylesem Yalan Olur Bende Video'dan İzlediğim Gayet Hoşuma Gitti Fiyatına Göre 4K 160 HZ Bir Monitör Şuan Kaç TL Bilmiyorum Ama + Olarak 1080P İçin Dual 320 HZ Vermesi Ayrı Hem Hikaye Hem FSP Oyunları İçin Çok Güzel Bir Tercih Olur .
Oledde alcam da boşa mı almış olurum bunu

3 Taksit İçin Güzel Fiyat Dediğin Gibi Yüksek Taksite Peşinat Sunulsa Herkese Hitap Ederdi .

Haftaya Olmaz Hocam Stokları Eritiyor Millet :)
Sıkıntı değil ya oled ne alcam onada karar veremedim daha

Sıkıntı değil ya oled ne alcam onada karar veremedim daha
Oled Almak Sorun Değil İleride Ne Getireceği Önemli Aldığın Ucuz Model Oled Seni Ne Kadar Götürür Bunlarda Önemli Bence .

Oled Almak Sorun Değil İleride Ne Getireceği Önemli Aldığın Ucuz Model Oled Seni Ne Kadar Götürür Bunlarda Önemli Bence .
Valla hocam 30-40k arası bassam diyorum adam akıllı bir şey alayım yoksa daha mı fazla basmak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri