Yanlış hatırlamıyorsam bu monitörler de ara çözünürlükler sağlıklı olmuyordu. Bu fiyata 2K 300HZ alınabilir.2K da çalıştırsak kaç hz verir acaba?
Peki ürün performansı görüntüsü vs nasıl kronik problem vs var mıFiyatı Güzel Alınır Hocam .
Abdullah Hocam Bahsetmiş Video'da Zaten .Yanlış hatırlamıyorsam bu monitörler de ara çözünürlükler sağlıklı olmuyordu. Bu fiyata 2K 300HZ alınabilir.
Valla Hocam Ne Söylesem Yalan Olur Bende Video'dan İzlediğim Gayet Hoşuma Gitti Fiyatına Göre 4K 160 HZ Bir Monitör Şuan Kaç TL Bilmiyorum Ama + Olarak 1080P İçin Dual 320 HZ Vermesi Ayrı Hem Hikaye Hem FSP Oyunları İçin Çok Güzel Bir Tercih Olur .Peki ürün performansı görüntüsü vs nasıl kronik problem vs var mı
Oledde alcam da boşa mı almış olurum bunuAbdullah Hocam Bahsetmiş Video'da Zaten .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla Hocam Ne Söylesem Yalan Olur Bende Video'dan İzlediğim Gayet Hoşuma Gitti Fiyatına Göre 4K 160 HZ Bir Monitör Şuan Kaç TL Bilmiyorum Ama + Olarak 1080P İçin Dual 320 HZ Vermesi Ayrı Hem Hikaye Hem FSP Oyunları İçin Çok Güzel Bir Tercih Olur .
Sanmıyorum Hocam , En Kötü Elinizdeki Samsung Modeli Elden Çıkartıp Oled Yanına Bunu Entegre Edebilirsin .Oledde alcam da boşa mı almış olurum bunu
Yada 3 lü kullanırım miss bakayım hocam ya stok haftaya olursa onuda alayımSanmıyorum Hocam , En Kötü Elinizdeki Samsung Modeli Elden Çıkartıp Oled Yanına Bunu Entegre Edebilirsin .
3 Taksit İçin Güzel Fiyat Dediğin Gibi Yüksek Taksite Peşinat Sunulsa Herkese Hitap Ederdi .Taksit az ya 3 taksit almak içşn iyi fiyat avantajı lazım
Haftaya Olmaz Hocam Stokları Eritiyor MilletYada 3 lü kullanırım miss bakayım hocam ya stok haftaya olursa onuda alayım
Sıkıntı değil ya oled ne alcam onada karar veremedim daha3 Taksit İçin Güzel Fiyat Dediğin Gibi Yüksek Taksite Peşinat Sunulsa Herkese Hitap Ederdi .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haftaya Olmaz Hocam Stokları Eritiyor Millet![]()
Oled Almak Sorun Değil İleride Ne Getireceği Önemli Aldığın Ucuz Model Oled Seni Ne Kadar Götürür Bunlarda Önemli Bence .Sıkıntı değil ya oled ne alcam onada karar veremedim daha
Valla hocam 30-40k arası bassam diyorum adam akıllı bir şey alayım yoksa daha mı fazla basmak lazımOled Almak Sorun Değil İleride Ne Getireceği Önemli Aldığın Ucuz Model Oled Seni Ne Kadar Götürür Bunlarda Önemli Bence .