3K Gamepad Önerisi Kaliteli

Bsro

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
İyi günler arkadaşlar 8 yıldır gamesir G4s kullanıyorum ürünün 2 yıldır lb tuşunda temassızlık var onun dışında polling rate’i 80hz olduğu için kablosuz olarak belirli oyunları oynuyorum onun dışında kablolu oynuyorum bugüne dek bir sorun görmedim çok kaliteli gamepad açıkçası ama şu an değiştirmek istiyorum. Aradığım özellikler: 1000hz polling rate ve mümkünse tuş gecikmesi ve joyistik gecikmesi 15msi geçmesin. Hall effect olsun,uzun yıllar hiç bir sıkıntı yaşamadan kullanabileyim.
Aklımda olan model Flydigi direwolf 4 Ama stokta yok maalesef ve almak istiyorum artık 2 hafta oldu alamıyorum. Onun yerine bigbigwon gale hall veya başka şeyler önerir misiniz? Kronik bir sorunu olmasın bir sorun yaşamak istemiyorum uzun yıllar kullanabilmek istiyorum.
Ve birde hissiyatı kaliteli olsun.
Şimdiden teşekkürler.

Gale Hall, combo ile alabilirsiniz. Combo şarj standını da dahil ediyor.

Veya Zarafel'in attığı gamepadi, taksit ile de alınabilir. TMR stickleri var, şarj standı da var.

Gamesir cyclone 2 ürününü hem fiyatı hem de joyistik msinde 23.8mslik bir sonuç verdiği için tercih etmedim hocam. Gamepadla isimli siteden bakıyorum ürünlerin mslerine.Rekabetçi oyun oynamayacağım zaten ancak yine de hikayeli oyunda da kabloluya yakın bir deneyim elde etmek istiyorum önerin için teşekkür ederim.
Gale Hall, combo ile alabilirsiniz. Combo şarj standını da dahil ediyor.

Veya Zarafel'in attığı gamepadi, taksit ile de alınabilir. TMR stickleri var, şarj standı da var.
Bigbigwon galehallı düşünüyorum yalan yok e sporcuların da tercih ettiği bir model ne de olsa ama bu ürününde uzun vadede başıma iş açıp açmayacağından emin değilim bir de malzeme kalitesinden şüpheliyim.

Bigbigwon aether ürünün ekranı da olması 1k hz pollin ratesininde olmasından ötürü ona yönelebilirim hem güzel de duruyor hem de fiyatı daha ucuz.Kablosu içinden çıkmıyor(bu sorun değil) birde deadzone oranı yüksek bir gamepad ama yine dediğim gibi bilmiyorum kararsız kaldım.

Direwolf 4 bu fiyata alabileceğinizin en iyisi, wraith stokları hızlı yeniliyor 2-3 hafta daha bekleseniz olur bence

wraith stokları hızlı yeniliyor 2-3 hafta daha bekleseniz olur bence
2 haftadır bekliyorum biraz daha bekleyeceğim çünkü gamepadin kalitesini biliyorum veya ms sonuçlarını da,teşekkür ederim yorumun için.
Başka güzel seçenekler varsa dedim onları da değerlendireyim daha uyguna.

Geri