Klassegear vs wraith vs porge

Zaka1011

80+
Reaksiyon skoru
5
50 tl lik mouse padden kurtulmak istiyorum kısa keseceğim hangisi daha iyi veya daha alınabilir bir şey varsa ypllarsanız sevinirim

Aşağı yukarı birbirlerinin klonlarıdır. 2 yıldır klasse kullaniyorum memnunum.

jungle maze tabi ki

50 tl lik mouse padden kurtulmak istiyorum kısa keseceğim hangisi daha iyi veya daha alınabilir bir şey varsa ypllarsanız sevinirim
hiçbiri buna bak. speed istiyosan 90x40 control istiyosan 50x50

kensei diğerlerinin neredeyse 2 katı fiyatı kalite açısından iki kat fark verir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aşağı yukarı birbirlerinin klonlarıdır. 2 yıldır klasse kullaniyorum memnunum.

jungle maze tabi ki
peki porge ve klasse nin sünger kalınlığı 3mm iken wraith in 4mm olması fark yaratır mı

kensei diğerlerinin neredeyse 2 katı fiyatı kalite açısından iki kat fark verir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

peki porge ve klasse nin sünger kalınlığı 3mm iken wraith in 4mm olması fark yaratır mı

Tabi ki daha konforlu ve sağlam olmasını sagliyor 3mm kagit gibi birsey

valla 2 tane 90x40 1 tane 50x50 var bende o kadar memnunum. dikiş kalitesi çok iyi aşırı sağlam. kalın etli bi mousepad ince dandik bişe değil. altı öyle dökülen dandik bi malzeme değil öneririm

muhtemelen kensei daha iyidir çünkü hem speed hem de 5mm sünger kalınlığı var ama ben hem kendime hemde arkadaşıma almayı planladığım için iki mousepad 2400tl fln oluyor diğerlerinde neredeyse yarısı

Porge önermem. Wraith veya KlasseGear. Bu arada Wraith 90x40 için farklı modelleri de gelmiş bilginiz olsun.
Ayrıca belirteyim 90x40 mouse padler gerçekten büyükler, masanız küçükse 70x30 alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri