Msı Mpg A1000GS Coil Whine

Ctnkaya

80+
Reaksiyon skoru
145
Arkadaşlar selamlar,

07 Nis Sal 2026 tarihinde aldığım PSU'da cızır cızır bir coil whine problemim var. 1 haftadır takip ediyorum çekilecek gibi değil, bundan dolayı sizlere danışmak istedim. Ürünü alalı 14 gün olmadığı için direkt iade edebiliyor muyum yoksa nasıl bir yönteme başvurmam gerekiyor?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Direk memnun kalmadım diyip iade et hocam. Corsair RM1000x tavsiye ederim.

MSI'ın kendi sitesi üzerinden mi bu şekilde seçenek sunuldu?

Aynı marka ve serinin A12520GS modelini kullanıyorum, gayet memnunum. MSI'ın MPG serisi çoğu zaman üzmez ama sizin modelde elektronik şansızlığı olmuş gibi.

Hocam kalem farkı çok fazla geldi, bu arkadaşı 8.269,00 Tl'ye almıştım
Sen indirimdeyken almışsın hocam. 850w versiyonunuda alabilirsin. 5080e kadar rahatça yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı marka ve serinin A12520GS modelini kullanıyorum, gayet memnunum. MSI'ın MPG serisi çoğu zaman üzmez ama sizin modelde elektronik şansızlığı olmuş gibi.
Bu seride ben çok coil şikayeti duydum hocam. QC bi tık zayıf olabilir.

Sen indirimdeyken almışsın hocam. 850w versiyonunuda alabilirsin. 5080e kadar rahatça yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu seride ben çok coil şikayeti duydum hocam. QC bi tık zayıf olabilir.
Hocam 1k alma sebebim aslında biraz ömürlük istemem VS650 vardı bende 2019'dan beri kullanıyordum :D

@gaMMic_777 hocam sizin konu ile ilgili farklı bir araştırmanız var mıydı ? Bende sizin gibi bu seride sorunların görece az olduğunu biliyordum aslında.

"Coil Whine" bir sorun değil hocam, içinden akım geçen her elektronik cihazda ama az ama çok olur. Dediğiniz gibi tahammül edilemez seviyede bir ses çıkıyorsa o ürün zaten kusurlu bir üretimdir, iade edin.

Teşekkürler arkadaşlar değişim talebini oluşturdum, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi de. Bakalım tekrardan bobinlerimiz ağlayacak mı :D

Geri