Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Evet arkadaşlar vitesler stoklara girmiş. İhtiyacı olan hemen kapsın. Ondan sonra stok kalmadı fiyat arttı filan bahaneler duymak istemiyorum 😂

6+1 bitmiş 😮 ne kadardı?

Nasıl bitmiş? Hala stokta gözüküyor. 3.300 TL fiyatı. Bu fiyata başka vites yok valla.

Masaüstü sitesine tıklayınca düzeldi bana denk geliyo bunlar ya. Ben de almak istiyorum da v10 ultra ile vd4un kasası metal ve motor gücü daha fazla ama neyi değiştiriyor ki güçlü olması hiç kullanmadım

Masaüstü sitesine tıklayınca düzeldi bana denk geliyo bunlar ya. Ben de almak istiyorum da v10 ultra ile vd4un kasası metal ve motor gücü daha fazla ama neyi değiştiriyor ki güçlü olması hiç kullanmadım
Güçlü olması daha fazla detay, daha iyi drift ve daha pürüzsüz sürüş sunuyor. Malzeme kalitesi bile VD4 almak için yeterli bir sebep.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Evet arkadaşlar vitesler stoklara girmiş. İhtiyacı olan hemen kapsın. Ondan sonra stok kalmadı fiyat arttı filan bahaneler duymak istemiyorum 😂

Pxn A7 aldım hocam teşekkürler

bende bir ara almaya çok heveslendim ama alan kişiler 1 2 haftaya hevesim gecti kutusu da duruyor yazdıklarını görünce vazgeçtim inşallah sizde de olmaz hocam

bende bir ara almaya çok heveslendim ama alan kişiler 1 2 haftaya hevesim gecti kutusu da duruyor yazdıklarını görünce vazgeçtim inşallah sizde de olmaz hocam
Hevesin geçtiği yok sadece sürekli kullanımda sıkılırsan kenara koyarsın sonra tekrar kurar oynarsın. Bir kere tat alan biri satıp klavyeye gamepad a döneceğini sanmıyorum. V10 pro aldım kullanıyorum hatta stand bile aldım şimdide vites bekliyordum onuda aldım. Tekrardan oynamaya başlarım.

O sizin dediğiniz G29 gibi oyuncaktan bozma setler kullananlar için geçerli. Gerçekte araba sürmekten zevk alan biri Direct Drive setlerle kolay kolay sıkılmaz. Çünkü gerçeğe en yakın olan hissi bunlar veriyor.

Geri