🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Agalar bir şey soracağım bu depoda ürünü yakalamak için kartta bakiye yokken direk satın alsak sonra hemen bakiye katarsak ürün iptale gidermi yoksa yine bizde kalır mı?

Magic mouse iade ettim depoya düşerse 2994 tl den almıştım haberiniz olsun alacak varsa daha fazlasını vermesin fkskd

Tüü %10 lar 20 ler bitmiş:(

Agalar bir şey soracağım bu depoda ürünü yakalamak için kartta bakiye yokken direk satın alsak sonra hemen bakiye katarsak ürün iptale gidermi yoksa yine bizde kalır mı?
1 gün bekletme hakkın var , 1 günün sonunda ücreti ödeyebilcek bir ödeme yöntemi ekleyemezsen iptal ediliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Fazla geciktirmeden kartı düzenlersen iptal olmadan alınabiliyor. En azından bende problem olmadı şimdiye kadar.

• Beğen
Reaksiyonlar: frqn
Tüü %10 lar 20 ler bitmiş:(
Kredi kartımın limiti de bitmişti ayranı dürümle aynı anda bitirmiş gibi hissettim keyiflendim kalan yarışmacılara başarılar

Konu 947 ise yarar 1 parçala alamadım doğru söylesin ai veya botmusunuz ona göre Amazon 2 cümle bir şey yazicam.

Valla ben iki ekran kartı, bir laptop bir tablet bir telefon bir tv bir kulaklık iki de monitörle bu kumpanyayı kapadım. Şanslıydım, bir ürün hariç hepsi sıfır veya sıfır ayarında geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,885
Üyeler
192,823
Son üye
cancan20
Geri