Çözüldü✓ Sistemimde anlık takılma donma var

hekimoğlu adayı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,286
sistemimde anlık takılma donma vardı latencymoon testi yaptım bi 10 dakika falan şu fotoğraftakinde en üstte 100ms yazan şey ne oluyor sorun bu belliki ne yapmam lazım

Ekler

• Screenshot_14.webp
    Screenshot_14.webp
    153.7 KB · Hit: 72
sistemimde anlık takılma donma vardı latencymoon testi yaptım bi 10 dakika falan şu fotoğraftakinde en üstte 100ms yazan şey ne oluyor sorun bu belliki ne yapmam lazım
O HATA EKRAN KARTI İLE ALAKALI

ddau ile sildim kurdum ama hala drrrrt yapaıyor
sisteme herhangi bir OC yapıldı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet yada hayırsa format sırasında herşeyi sıfırlayarak temiz kurulum yap

BIOS ayarlarını sıfırlayın, sadece XMP, Resizebar ve Secureboot (antihileler için) açın.

Sonrasında müsadeniz varsa özel mesajdan Teamviewer ID ve şifre verin bağlanıp bazı ayarlamalar yapayım.
Ayarlardan sonra halen yaşanıyorsa donanım sorunu olma ihtimali var.

Ek olarak sana söyledim mi hatırlamıyorum. Valorant, CS2 gibi FPS oyunları için 5500, 5600 yükseltirsen çok faydasını görürsün.

İnternet kaynaklı olabilir. İnternetimiz sürekli kısa süreliğine gidiyor. Genel bir sorun sanırım.

İnternet kaynaklı olabilir. İnternetimiz sürekli kısa süreliğine gidiyor. Genel bir sorun sanırım.
İnternet kaynaklı dırtt tarzı sesler çıkmaz. Ya elektrikte sorun vardır, farklı bir priz veya çoğaltıcı kullanılabilir. Ya çevre birimleri sıkıntılıdır çıkarılıp farklı ürünlerle test edilir. Ya yazılımsal gereksiz bir ayar yapmıştır, o da Windows'u buga sokuyordur. Ya da donanım kaynaklıdır.

BIOS ayarlarını sıfırlayın, sadece XMP, Resizebar ve Secureboot (antihileler için) açın.

Sonrasında müsadeniz varsa özel mesajdan Teamviewer ID ve şifre verin bağlanıp bazı ayarlamalar yapayım.
Ayarlardan sonra halen yaşanıyorsa donanım sorunu olma ihtimali var.

Ek olarak sana söyledim mi hatırlamıyorum. Valorant, CS2 gibi FPS oyunları için 5500, 5600 yükseltirsen çok faydasını görürsün.
ben bu videodaki bios ayarlarını 1 hafta önce yaptım . abi simdi 5500 kötü evet 5600e geçmek istiyorum ama 5600 ile ryzen 5 7500f aynı para bunu görünce gidip am4 işlemciye am5 parası vermek istemiyorum gelecek sene am5 geçeceğim . yarın yapabiliriz bu teamwiewer işini ama şuan pc de hiç oyun yok deneme yapmak için oyun indirmemi ister misin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arada sırada yasadığım oldu ne yapmam gerekiyor peki

Geri