🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben de powerbank almıştım desteğe yazdım 100 tl hediye kartı verdiler geciktiği için ürün gelcek dediler ama hayırlısı
200 ateşlediler banada ama mevzu o değil kulaklık lazımdı :(

200 ateşlediler banada ama mevzu o değil kulaklık lazımdı :(
Amazon Depo'dan daha önce TV alan varmı ? Süreç nasıl işliyor normalde TV açınca garanti kapsamı dışına çıkıyorya. Amazon Depo'dan alınca nasıl oluyor ? Amazonun kendi garantisini biliyorumda, marka garantisinde sorun olurmu ?

Valla ben iki ekran kartı, bir laptop bir tablet bir telefon bir tv bir kulaklık iki de monitörle bu kumpanyayı kapadım. Şanslıydım, bir ürün hariç hepsi sıfır veya sıfır ayarında geldi.
Aldığınız fiyatları yazma şansınız var mı?

Amazon Depo'dan daha önce TV alan varmı ? Süreç nasıl işliyor normalde TV açınca garanti kapsamı dışına çıkıyorya. Amazon Depo'dan alınca nasıl oluyor ? Amazonun kendi garantisini biliyorumda, marka garantisinde sorun olurmu ?
Bunu ben de merak ediyorum, kutu açık gelirse servis işi nasıl olacak bakalım. Benim tv yolda, yakında öğreniriz:)

Bunu ben de merak ediyorum, kutu açık gelirse servis işi nasıl olacak bakalım. Benim tv yolda, yakında öğreniriz:)
Arama talep edip müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz 10 saniye içinde arıyorlar geri

Aldığınız fiyatları yazma şansınız var mı?
Hocam fiyatları referans almak istiyorsanız konuda bol bol fiyat ve link var. Arkadaşlar sağolsun eksiklerimizi ziyadesiyle giderdik.

Arama talep edip müşteri hizmetlerinden sorabilirsiniz 10 saniye içinde arıyorlar geri
He amazonu diyorsun, ben tv garantisinden bahsediyorsun sandım. Amazonu aradımda boş boş ctrl c ctrl v temsilci atıp durdu, şaşırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fiyatları referans almak istiyorsanız konuda bol bol fiyat ve link var. Arkadaşlar sağolsun eksiklerimizi ziyadesiyle giderdik.
Yaz baskan fiyatları nolcak :D İstiyolarsa, referans olsun arkadaslara. Ben iffalcon 50 inç aldım arkadaslar 25.670'e geldi. İnşAllah sağlam sorunsuzdur, kutu biraz yıpranmış. Garantisi umarım servistede vardır yoksa 4500TL için değmez gibi.

Amazonun cevabı belli hocam, bir ay koşulsuz iade, sorun çıkarsa bir yıl ücret iadesi var. Açıp bilkoma sormak lazım ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmek istemiyorum erkenden:) Muhtemelen kutu hasarlı gelir, onu da servisle açar bakarız ama açık gelirse veya daha önceden kurulum yapılıp garantisi başlatılmışsa biraz kavga döğüş olabülü.

Amazonun cevabı belli hocam, bir ay koşulsuz iade, sorun çıkarsa bir yıl ücret iadesi var. Açıp bilkoma sormak lazım ama eşeğin aklına karpuz kabuğu da düşürmek istemiyorum erkenden:) Muhtemelen kutu hasarlı gelir, onu da servisle açar bakarız ama açık gelirse veya daha önceden kurulum yapılıp garantisi başlatılmışsa biraz kavga döğüş olabülü.
Açıldığı belli ürünün, ilk faturadan başlatabilirler garantiyi. Kavga dövüşlük bir durum yok, neticede onlarda çalışan :D Komple garantisiz derse o zaman tartışılır. Aldigin fiyatlarida yazmamissin gozumden kacmadi (benim umrumda değilde arkadaş rica etmiş atarsan iyi olurdu ona, takip ediyor demekki) :D

Açıldığı belli ürünün, ilk faturadan başlatabilirler garantiyi. Kavga dövüşlük bir durum yok, neticede onlarda çalışan :D Komple garantisiz derse o zaman tartışılır. Aldigin fiyatlarida yazmamissin gozumden kacmadi (benim umrumda değilde arkadaş rica etmiş atarsan iyi olurdu ona, takip ediyor demekki) :D
Açıldığının garantisi yok, aldığım 32 ve 43" monitörler kapalı kutu gelmişti mesela. Bakalım önce bi sağlam gelsin, servisle tartışır mıyız sevişir miyiz görücez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,506
Üyeler
193,066
Son üye
Karakuri01
Geri