Whey Protein Tozu Önerisi Arıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim.

Kaliteden kasıt nedir? Bilgim olmadığından soruyorum. Ben HIQ kullanıyorum, farkları hakkında bilgim yok.

Bütçe çok önemli
Mükemmel markalar var fakat kilo fiyatları 2-3k civarı olabiliyor.
F/P olarak
HİQ
BİGJOY
Supplementler
DrSupplement
param var her türlü alırım dersen.
OLİMP
WEİDER
Multipower
Hardline
Optimum

hiq da alınabilir alternatif olarak ama hardline iyidir şuanki piyasada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ocn önerenlere bakma sen onlar kaliteyi hiç tatmamışlar. Ocn lansman indirimi ile çok uygun fiyata getirdiği ve çok fazla sponsoru olduğu için popüler ama Ensar1453 ün önerdiği markaları alabilirsin hepsi iyidir

hiq da alınabilir alternatif olarak ama hardline iyidir şuanki piyasada

Ocn önerenlere bakma sen onlar kaliteyi hiç tatmamışlar. Ocn lansman indirimi ile çok uygun fiyata getirdiği ve çok fazla sponsoru olduğu için popüler ama Ensar1453 ün önerdiği markaları alabilirsin hepsi iyidir
Dostum ben en pahalıyı da en ucuzada denedim ve f/p olan şey ocean.Dediğim gibi tadı tuzu yok ama düşük bütçeye uygun,kaliteyi tatmadığımızı nereden biliyorsun?

Dostum ben en pahalıyı da en ucuzada denedim ve f/p olan şey ocean.Dediğim gibi tadı tuzu yok ama düşük bütçeye uygun,kaliteyi tatmadığımızı nereden biliyorsun?
hocam ocean ile hardline bir değil ama ocean lansman dışında yine uyguna gelmiyor bu yüzden f/p da olmamış oluyor eğer lansman ise neden olmasın ama paradan yana sorunu olmayan birisi hiq hardline alır ve ben ocn yerine ssn i tercih ederim

hem daha iyi hem daha ucuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,483
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes
Geri