🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Mevzuyu karıştırmaya gerek yok arkadaşlar herkes işine geldiği şekilde birşeyleri yapar benim işime gelmiyor bu şekilde yapmak herkes işine geldiği gibi diyorum. Benim çalışan botum bile en önce mesajı iletmek üzerine tasarlı önemli olan mesajı göndermektir. olabildiği kadar hızlı benim mottom bu işim olmasa editlerdim.
Aslında basit bir tavsiyeydi, arkaplanda ne döndüğünü bilmiyordum tabi. Boş tetiklenen şahıslar yüzünden ortalık gerildi. Sen beni bilirsin ben seni, aylardır ortak çabamız, muhabbetlerimiz var. Emekçilere saygı sonsuz, eline sağlık diyor ve devamını diliyorum. Kalbini kırdıysam kusura bakma.

1615e Arctic Nova 1 yakaladım ama yüzde indirimi olmayınca alasım kaçtı. Acilen gelmesi lazım :(

Tam hangi dakikada yakaladı bilgisi olan var mı? Direkt çektiler zaten.

Ekler

• IMG_1800.webp
    IMG_1800.webp
    130.8 KB · Hit: 137
MSI RTX 5070 Gaming Trio gitti 30 bine saniyesinde dediğim gibi artık depodan ürün almak hayal gibi bişey anca çok tercih edilmeyen monitör, tv, mouse falan yakalanıp alınabilir. Bilgisayar bileşeni almak imkansıza yakın.

Ekler

• 1000080323.webp
    1000080323.webp
    95.6 KB · Hit: 77
MSI RTX 5070 Gaming Trio gitti 30 bine saniyesinde dediğim gibi artık depodan ürün almak hayal gibi bişey anca çok tercih edilmeyen monitör, tv falan yakalanıp alınabilir.
Ben aldım hocam ama iptal edeceğim, ihtiyacı olan bana özelden yazsın.
1776620854431.webp

Geri