federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,585
Klavye mouse dongellarini taktim kvm wizarddan dp sectim ama mouse klavye calismiyosenin oledtede var KVM
Klavye mouse dongellarini taktim kvm wizarddan dp sectim ama mouse klavye calismiyosenin oledtede var KVM
2 pcyede usb bağlı mı ?Klavye mouse dongellarini taktim kvm wizarddan dp sectim ama mouse klavye calismiyo
Odyssey g65b de varmı kvm usb hub kablosu falan varsenin oledtede var KVM
yok diye biliyorum hocam.Odyssey g65b de varmı kvm usb hub kablosu falan var
2 pcyede usb bağlı mı ?
Aslında basit bir tavsiyeydi, arkaplanda ne döndüğünü bilmiyordum tabi. Boş tetiklenen şahıslar yüzünden ortalık gerildi. Sen beni bilirsin ben seni, aylardır ortak çabamız, muhabbetlerimiz var. Emekçilere saygı sonsuz, eline sağlık diyor ve devamını diliyorum. Kalbini kırdıysam kusura bakma.Mevzuyu karıştırmaya gerek yok arkadaşlar herkes işine geldiği şekilde birşeyleri yapar benim işime gelmiyor bu şekilde yapmak herkes işine geldiği gibi diyorum. Benim çalışan botum bile en önce mesajı iletmek üzerine tasarlı önemli olan mesajı göndermektir. olabildiği kadar hızlı benim mottom bu işim olmasa editlerdim.
Ben aldım hocam ama iptal edeceğim, ihtiyacı olan bana özelden yazsın.MSI RTX 5070 Gaming Trio gitti 30 bine saniyesinde dediğim gibi artık depodan ürün almak hayal gibi bişey anca çok tercih edilmeyen monitör, tv falan yakalanıp alınabilir.
ben alabilirim hocamBen aldım hocam ama iptal edeceğim, ihtiyacı olan bana özelden yazsın.
Alıntıyı görüntüle