babaayorgunn
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 223
ho hocam biz f5'e devam edelimAlıntıyı görüntüle
E madem almıyonuz ben alayım bari
ho hocam biz f5'e devam edelimAlıntıyı görüntüle
E madem almıyonuz ben alayım bari
Çokta istemiyordum aslında 7090xt yada rtx5070ti istiyordum üzülmem hiçaldım diye güvenmeyin sizden mikrosaniye önce biri almışsa bir zaman sonra iptal ediyorlar haberiniz olsun2 tane ürünüm 6 gün sonra iptal edildi
Kullanılmış ürün demek. Sıfır değilÇokta istemiyordum aslında 7090xt yada rtx5070ti istiyordum üzülmem hiç
Yalnız üründe ikinci el- mükemmel yazıyor nedir bunun meali amazon açıklama yapmamış yeni gibi var onu biliyoruz da
o neymiş ya öyle 6 gün sonra iptal de çok abartıaldım diye güvenmeyin sizden mikrosaniye önce biri almışsa bir zaman sonra iptal ediyorlar haberiniz olsun2 tane ürünüm 6 gün sonra iptal edildi
o neymiş ya öyle 6 gün sonra iptal de çok abartı
Amazonun direk kendi APIsi var diye biliyorum ben onun üzerinden yapıyorlar.Oracle Free Tier yeter 150 usd değerinde suncuyu ömür boyu bedava kullandırıyor.
apiyi alamazsın muhtemelen api demek başkası hiçbirşey alamaz demek. ama amazonun Cloud servisi var sunucu için AWS diye.Amazonun direk kendi APIsi var diye biliyorum ben onun üzerinden yapıyorlar.
PA-APİ diye geçiyorapiyi alamazsın muhtemelen api demek başkası hiçbirşey alamaz demek. ama amazonun Cloud servisi var sunucu için AWS diye.
Sen level atlamışsın hocam bana 100 veriyorlar dmkdkdAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ben iptal etmedim hiç birini mesajlarda öyle geliyor birde400 lira hediye çeki verdiler 2 ürüne 200 200