Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,345
shorts herkes atar
gelen fiyatlar çok kötü ya yüzde 5 düşük hep sıfır fiyatından
Şaka mı çok iyi alana hayırlı olsun. Abi çok komik fiyat yeminle bu ne ya burası bozuk yollamıyor dimi beyler ? Alırdım valla görseydimRazer Cobra Pro - RGB özellikli kablosuz oyun faresi - 30K DPI özellikli Optical Sensör (10 Özelleştirilebilir Düğme, HyperSpeed Polling 8K Hz, Bluetooth, 11 Bölgeli Aydınlatma) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Cobra Pro - RGB özellikli kablosuz oyun faresi - 30K DPI özellikli Optical Sensör (10 Özelleştirilebilir Düğme, HyperSpeed Polling 8K Hz, Bluetooth, 11 Bölgeli Aydınlatma) Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
3.3
Yok kral yollamıyor, bu arada alan varsa h.o. ödeme adımına gelip stoğu kontrol edip atıyorum.Şaka mı çok iyi alana hayırlı olsun. Abi çok komik fiyat yeminle bu ne ya burası bozuk yollamıyor dimi beyler ? Alırdım valla görseydim
Ne durumda geldi kat kullanıyor musunuz memnun musunuz ?Inno 5070 almıştım 25k ya
Depodan almadım hocamNe durumda geldi kat kullanıyor musunuz memnun musunuz ?
Nerden aldınız hocam normal kampanya mıydıDepodan almadım hocam
Arkadaş fiyatına çok şaşırınca merak ettim pahalı bir mouse falan mı diye ama değilmiş. Fiyat aralığından biraz aşağıda 3.3K ikinci el mi 3.7K sıfır garantili mi tartışılır tabi
Alıntıyı görüntüle