🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Valla bütçeyi zorlamamak için sadece button box'ı satın aldım. Diğer ürünler için e ticaret sitelerini bekleyeceğim gerçi bizde bu şans varken orda da birtek button box eklenir ve indirimli falan gelir :)

PXN direksiyon setleri ve aksesuarlarının tamamı an itibariyle Gaming.gen.tr stoklarında. Özellikle debriyaj ve stand bekleyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Çok uygun fiyatla giriş yaptı.

Button box arayanlar için çok iyi bir seçenek.

Arkadaşlar elinizi çabuk tutun. Stokta azalma oldukça fiyatlar artıyor çünkü. Ben standı 3200'e aldım şuan 3.500 olmuş. Erken kalkan yol alır geçe kalırsanız ah vah edersiniz
uff şöyle pxn v10 pro alıp 30 40k ya hayvan gibi sim sistem kurmalık set

Hangi modeldi hocam?

Hangi modeldi hocam?

kanka böyle bir setup nasıl olur bayramdan sonra gibi düşünüyorum vd4 şartmı

VD4 şart değil ama hem daha güçlü hem de malzeme kalitesi çok daha iyi. Aradaki 4.5k fiyat farkına değecek bir fark var yani.

Bende de v10 ultra var. Bütçen yetiyorsa vd4 almanı tavsiye ederim. Kullanım alanın daha ağırlıklı olarak sim racing tarafı olacaksa vd4 daha mantıklı olur. V10 Ultra da güzel, memnunum üründen fakat vd4 daha güçlü.

VD4 şart değil ama hem daha güçlü hem de malzeme kalitesi çok daha iyi. Aradaki 4.5k fiyat farkına değecek bir fark var yani.
varsa düşünülür bakalım nasip ev baya kalabalık kurtulabilirsem şuan bile alcam da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende de v10 ultra var. Bütçen yetiyorsa vd4 almanı tavsiye ederim. Kullanım alanın daha ağırlıklı olarak sim racing tarafı olacaksa vd4 daha mantıklı olur. V10 Ultra da güzel, memnunum üründen fakat vd4 daha güçlü.
aradaki farka değer mi diyorsun

Açıkçası benim tavsiyem eğer bütçeyi özgürce savurmak istemiyorsanız tadında bir setup için pxn v10 pro debriyaj pedalından tasarruf etmek için ultra değil. Shifter olarak simtur. Sebebi pxn shifter kullanımı daha kolay ve rahat olsa da simtur malzemesi açısından darbe sönümlemesi vs daha önde ekstra olarak seq. olarak kullanılabiliyor. Ek olarak birde pxn a11 stand. Bütçe problem değilse ve çok sıklıkla vakit ayırabiliyorsanız v10 proyu eleyip buton box debriyaj pedalı ile birlikte vd4 daha mantıklı olucaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,827
Üyeler
192,812
Son üye
K-Pax
Geri