Türk Telekom Mevcut Kullanıcılar - İndirimli Prime Paketleri (+Hediye Çeki)

1000065262.webp

1000065263.webp

Bende böyle görünüyor tarife bitimine 19 gün kaldı hem selfy hemde prime tarifeliyim.

15 gb hotspot limiti var hiçbir yerde belirtmemişler mobilde. bilgisayarda siteden bakınca aynı paketin detaylarında en sonda yazmışlar. sınırsıza güvenip almamak lazım.

proxy ile nasıl çözülür?

bende youtube sınırsız paketi var telefonda mobilde sıkıntı yok. telefon internetini bilgisayara paylaşıp büyük ekranda youtube sınırsız kotadan düşmeden izlemek istiyorum nasıl yaparım köyde sabit internet yok mobil internetle idare ediyorum çünlü?

keentic modem var TTL 65 yapınca falan filan ayarlar var siteyi mobil olarak açacaksın falan birşeyler yapsan bile yinede algılayabilir bilgisayar olduğunu diyorlar.
Sinirsiz olmayan sosyal medya paketlerinde hotspot limiti var mi acaba?

500 TL Google play kod olsaydı Şimdi ah ah 🥹🥲
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5 GB a 226 lira oduyom
20 GB a 155 tl ödüyorum ama 10 GB anca kullanabiliyorum o da sabredip videoların yüklenmesini beklersem anca 360p falan. Yolda gps kaç kez sapıttı internet yavaş diye saçma yollara soktu.
2 dakikadan fazla konuşulmuyor direk kesiliyor. Çeken bir yer denk gelirse hiç kıpırdamadan kısa bir süre konuşabiliyorum ama en ufak kıpırtıda kesiliyor.
Şu saatten sonra daha ucuza bile verse bulaşmam. Kullanamadıktan sonra bedava olsa ne işe yarar.
Bu dediklerim Bursa gibi büyük bir şehrin göbeğinde yaşanıyor kuytu köşe değil ve bunu yalnız ben değil etrafımda ki Türktelekom kullanıcıların hepsi yaşıyor.
İşin garibi bundan önce bimcell , vestelcell kullandım hiç bunları yaşamadım hepsi Türktelekom altyapısında. Sonra Türkcell e geçtim çekimi çok iyiydi ama Türktelekoma geçince hayattan soğudum. Kısmetse 3 -4 aya bitecek daha da yanından geçmem.

15 gb hotspot limiti var hiçbir yerde belirtmemişler mobilde. bilgisayarda siteden bakınca aynı paketin detaylarında en sonda yazmışlar. sınırsıza güvenip almamak lazım.

proxy ile nasıl çözülür?

bende youtube sınırsız paketi var telefonda mobilde sıkıntı yok. telefon internetini bilgisayara paylaşıp büyük ekranda youtube sınırsız kotadan düşmeden izlemek istiyorum nasıl yaparım köyde sabit internet yok mobil internetle idare ediyorum çünlü?

keentic modem var TTL 65 yapınca falan filan ayarlar var siteyi mobil olarak açacaksın falan birşeyler yapsan bile yinede algılayabilir bilgisayar olduğunu diyorlar.
Arkadaşım sınırsız internet pakatini aldı 15gb sınır yok onda evde interneti olmadığı için telefon neti kullanıyor. Baya oyun filan indirdik

Son bir haftadır mevcut kullanıcılara yeni paketlerde güzel indirimler uygulanıyor.

Diğer operatörlere göre epey avantajlı paketler var. Özellikle "Yeni Nesil Prime" tarifelerinde sınırsız sosyal medya ve youtube + internet paketi şeklinde paketler mevcut. Kampanyalar kişiye özel olduğu için fiyatlar değişiklik gösterebilir, bugün bana 750TL çıkan bir kampanya bir yakınımda 860TL çıktı fakat onda da güzel bir paket denk getirebildik.

Ayrıca yeni paketlerden "Yeni Nesil Prime" olan paketleri seçerseniz 500TL Amazon, Google Play ve Appstore hediye çeki kampanyası var, bir platform seçip indirim alabiliyorsunuz.

Kişiye özel olduğu için fiyatlar değişebilir.
Bende yok kampanya 5 gün kaldı taahhüt bitecek

Arkadaşım sınırsız internet pakatini aldı 15gb sınır yok onda evde interneti olmadığı için telefon neti kullanıyor. Baya oyun filan indirdik

Bende yok kampanya 5 gün kaldı taahhüt bitecek
Kampanya sayfasında 15gb belirtilmiş.

Ekler

• 97832.webp
    97832.webp
    255.2 KB · Hit: 42
Arkadaşım da yok işte normalde bende 15 olarak biliyorum ama adam Steam de crimson desert indirdi bitmedi lazımdı normalde paketi
Öyle olduğunu bilsem ben de geçerdim. Evin aşağısındaki bir lokasyonda 600 mbps hız alabiliyorum indirmeyi orda yapar gelirdim eve 😂

Konu ile alakasiz olacak ama Prime kullanan var mi? Idefix kodu varmis. Bir kitap alacaktim belki kullanmayan varsa bana iletir diye sormak istedim :)

Var ya :D Taahhütü birkaç gün önce yeniledim keşke şuna denk gelseydim sınırsız sosyal medya da dahil olurdu. İyiymiş beğendim fiyatları.

Var ya :D Taahhütü birkaç gün önce yeniledim keşke şuna denk gelseydim sınırsız sosyal medya da dahil olurdu. İyiymiş beğendim fiyatları.
Sınırsız sosyal medya işin içine girince ana internet paketi neredeyse hiç gitmiyor çünkü youtube da sosyal medya paketlerine dahil edilmiş. Benim ortalama aylık kullanımım 45GB youtube, 10GB diğer sosyal medyalar, 20GB paket oluyor.

Kaç senedir bunlardayım, millete teklif edilen fiyatlara bak bana teklif edilenlere bak. Millete 50GB 513TL bana 777TL. Birileri vatandaşın cebindeki paraya biraz daha iş koymak için vergi üretmeye çalışacağına şu firmaları denetlese ülke ihya olur.

Sınırsız sosyal medya işin içine girince ana internet paketi neredeyse hiç gitmiyor çünkü youtube da sosyal medya paketlerine dahil edilmiş. Benim ortalama aylık kullanımım 45GB youtube, 10GB diğer sosyal medyalar, 20GB paket oluyor.
İşte o yönden harika, mesela ben Vodafone'da 50 GB'ye 525 TL ile yeniledim taahhütü, hiçbir tarife yoktu 16'sına kadar yenilemem gerekiyordu patladım :D 75 GB 700 TL olan inanılmaz iyiymiş + sınırsız sosyal medya zaten muazzam. Her neyse inanılmaz fırsat bari yararlananın işi görülsün.

Bu alttaki yeni tarife 5G sonrası gelen bunda var hotspot 15GB kotası.
1776717957125.webp

Ama bunda yok bu internet paketi olarak gözüküyor. Bunda sınır yok.
50 100 liraya ucuz bir faturalı dakika tarifen olacak içine de 750 liraya bunu alıcan sınırsız al sana internet o zaman böyle bir açık mı var ki ne dersiniz? cvcxnmvnmxcnv
Screenshot 2026-04-20 at 23.48.59.webp

Sinirsiz olmayan sosyal medya paketlerinde hotspot limiti var mi acaba?
Hayır sınırsız olmayanlar sınırlı olduğundan o yüzden hotspot limiti yok. Sınırsızı paylaşma başka cihazla diye var.

benimki sınısrsız sosyal medya 60gb tarigfesi ama onu paylaşırsan sınırsızı paylaşmıyorsun 60 gb ını paylaşıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri