redthecrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 68
Bende böyle görünüyor tarife bitimine 19 gün kaldı hem selfy hemde prime tarifeliyim.
Sinirsiz olmayan sosyal medya paketlerinde hotspot limiti var mi acaba?15 gb hotspot limiti var hiçbir yerde belirtmemişler mobilde. bilgisayarda siteden bakınca aynı paketin detaylarında en sonda yazmışlar. sınırsıza güvenip almamak lazım.
proxy ile nasıl çözülür?
bende youtube sınırsız paketi var telefonda mobilde sıkıntı yok. telefon internetini bilgisayara paylaşıp büyük ekranda youtube sınırsız kotadan düşmeden izlemek istiyorum nasıl yaparım köyde sabit internet yok mobil internetle idare ediyorum çünlü?
keentic modem var TTL 65 yapınca falan filan ayarlar var siteyi mobil olarak açacaksın falan birşeyler yapsan bile yinede algılayabilir bilgisayar olduğunu diyorlar.
20 GB a 155 tl ödüyorum ama 10 GB anca kullanabiliyorum o da sabredip videoların yüklenmesini beklersem anca 360p falan. Yolda gps kaç kez sapıttı internet yavaş diye saçma yollara soktu.500 TL Google play kod olsaydı Şimdi ah ah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5 GB a 226 lira oduyom
Arkadaşım sınırsız internet pakatini aldı 15gb sınır yok onda evde interneti olmadığı için telefon neti kullanıyor. Baya oyun filan indirdik15 gb hotspot limiti var hiçbir yerde belirtmemişler mobilde. bilgisayarda siteden bakınca aynı paketin detaylarında en sonda yazmışlar. sınırsıza güvenip almamak lazım.
proxy ile nasıl çözülür?
bende youtube sınırsız paketi var telefonda mobilde sıkıntı yok. telefon internetini bilgisayara paylaşıp büyük ekranda youtube sınırsız kotadan düşmeden izlemek istiyorum nasıl yaparım köyde sabit internet yok mobil internetle idare ediyorum çünlü?
keentic modem var TTL 65 yapınca falan filan ayarlar var siteyi mobil olarak açacaksın falan birşeyler yapsan bile yinede algılayabilir bilgisayar olduğunu diyorlar.
Bende yok kampanya 5 gün kaldı taahhüt bitecekSon bir haftadır mevcut kullanıcılara yeni paketlerde güzel indirimler uygulanıyor.
Diğer operatörlere göre epey avantajlı paketler var. Özellikle "Yeni Nesil Prime" tarifelerinde sınırsız sosyal medya ve youtube + internet paketi şeklinde paketler mevcut. Kampanyalar kişiye özel olduğu için fiyatlar değişiklik gösterebilir, bugün bana 750TL çıkan bir kampanya bir yakınımda 860TL çıktı fakat onda da güzel bir paket denk getirebildik.
Ayrıca yeni paketlerden "Yeni Nesil Prime" olan paketleri seçerseniz 500TL Amazon, Google Play ve Appstore hediye çeki kampanyası var, bir platform seçip indirim alabiliyorsunuz.
Kişiye özel olduğu için fiyatlar değişebilir.
Kampanya sayfasında 15gb belirtilmiş.Arkadaşım sınırsız internet pakatini aldı 15gb sınır yok onda evde interneti olmadığı için telefon neti kullanıyor. Baya oyun filan indirdik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende yok kampanya 5 gün kaldı taahhüt bitecek
Arkadaşım da yok işte normalde bende 15 olarak biliyorum ama adam Steam de crimson desert indirdi bitmedi lazımdı normalde paketiKampanya sayfasında 15gb belirtilmiş.
Öyle olduğunu bilsem ben de geçerdim. Evin aşağısındaki bir lokasyonda 600 mbps hız alabiliyorum indirmeyi orda yapar gelirdim eveArkadaşım da yok işte normalde bende 15 olarak biliyorum ama adam Steam de crimson desert indirdi bitmedi lazımdı normalde paketi
Sınırsız sosyal medya işin içine girince ana internet paketi neredeyse hiç gitmiyor çünkü youtube da sosyal medya paketlerine dahil edilmiş. Benim ortalama aylık kullanımım 45GB youtube, 10GB diğer sosyal medyalar, 20GB paket oluyor.Var yaTaahhütü birkaç gün önce yeniledim keşke şuna denk gelseydim sınırsız sosyal medya da dahil olurdu. İyiymiş beğendim fiyatları.
İşte o yönden harika, mesela ben Vodafone'da 50 GB'ye 525 TL ile yeniledim taahhütü, hiçbir tarife yoktu 16'sına kadar yenilemem gerekiyordu patladımSınırsız sosyal medya işin içine girince ana internet paketi neredeyse hiç gitmiyor çünkü youtube da sosyal medya paketlerine dahil edilmiş. Benim ortalama aylık kullanımım 45GB youtube, 10GB diğer sosyal medyalar, 20GB paket oluyor.
Arkadaşım sınırsız internet pakatini aldı 15gb sınır yok onda evde interneti olmadığı için telefon neti kullanıyor. Baya oyun filan indirdik
Hayır sınırsız olmayanlar sınırlı olduğundan o yüzden hotspot limiti yok. Sınırsızı paylaşma başka cihazla diye var.Sinirsiz olmayan sosyal medya paketlerinde hotspot limiti var mi acaba?