High Power HPE-700BR-A12S 700W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı 1350 TL

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,089
Çektim bir tane

Ekler

• Screenshot_41.webp
    Screenshot_41.webp
    7 KB · Hit: 196
2 adet ekledim 200 TL sepette kupon verdi adeti 1250 TL gelmiş oldu değerlendirmek isteyenler için paylaşıyorum

Bunlar eski seri biraz, yine dandik PSU almaktan iyidir de yeni seri alabiliyorsanız ucuza kaçmayın, PSU durduğu yerde de eskiyor bir miktar. Büyük ihtimalle adamlar depo temizliği yapıyor zaten.

Taksit vadeli oluyor

Annemin telefonundan n11e üye olup 250₺ kupon + ufak bir komisyonla 1150ye aldım. Çok teşekkür ederim dostum. 5600 XT zorlanıyordu 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar eski seri biraz, yine dandik PSU almaktan iyidir de yeni seri alabiliyorsanız ucuza kaçmayın, PSU durduğu yerde de eskiyor bir miktar. Büyük ihtimalle adamlar depo temizliği yapıyor zaten.
Elimde eski bir 500w FSP PSU var. Ve 5600 XT. Benim işimi görecektir muhtemelen.

Annemin telefonundan n11e üye olup 250₺ kupon + ufak bir komisyonla 1150ye aldım. Çok teşekkür ederim dostum. 5600 XT zorlanıyordu 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elimde eski bir 500w FSP PSU var. Ve 5600 XT. Benim işimi görecektir muhtemelen.
Görür lazım olsa ben de alırdım sadece güncel 30K lık sistemlere falan bundan almayın.

2020'de satılmaya başlanmış, yeniden üretimi yapılmadıysa. Sıfır üründe ne tür bir eskimeden bahsediyorsunuz? Kapasitörlerin falan mı kurumasından mı?

2 adet ekledim 200 TL sepette kupon verdi adeti 1250 TL gelmiş oldu değerlendirmek isteyenler için paylaşıyorum

Bende var bu fiyatına göre gayet iyi psu fan sesi veya coil whine yok performans olarak üzmedi beni hiç. Zamanında 1500TL'ye almıştım bu fiyata bedavaymış gerçekten alanlara hayırlı olsun şimdiden.

Dün 2000 lira verip aldım bugün 1350'ye düşmüş, indirim de bitmiş, siparişimi iptal ediyorum şimdi :D
başka bir yerden denk getirip alırız artık

Dün 2000 lira verip aldım bugün 1350'ye düşmüş, indirim de bitmiş, siparişimi iptal ediyorum şimdi :D
başka bir yerden denk getirip alırız artık
Bunu alabilirsin hocam :) :)

knk bu fiyata dandik psu bile zor bulunuyor eski meski iş görür

Bunu alabilirsin hocam :) :)
Hocam bu konudaki alınır mı? 750watt
lazım

Geri