Zarafel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 462
Ben telden aldımHocam telefondan almak imkansızdı pcden alan alırdı ben telefondan 3 ayrı telefonla denedim çökmekten alınmadı.
Ben telden aldımHocam telefondan almak imkansızdı pcden alan alırdı ben telefondan 3 ayrı telefonla denedim çökmekten alınmadı.
sipariş tarihi kaç saatBen telden aldım
18:54sipariş tarihi kaç saat
Harbi ha önce 32 + 8 sipariş ettim ama onaylanmadı 10dk sonra 8gb sipariş ettim onaylandı değişik16 16 iki sipariş geçtim ddr4 hala onaylanmadı iptali yicez büyük ihtimal sistemi yükseltecektim ne güzel
Bende beylikdüzüne gittim 2 stok var denmişti 10dk sonra oradaydım 20dklık yolu 10dk da gittim uçarak ama gözümün önünde fatırasını kestiler ürününHocam ben mağazaya gittiğimde (Beylikdüzü) adam biz alamadık hepsini sömürdüler online olarak dedi. Hatta nerden haberiniz oluyor forumlarda falan mı yazıyorlar dedi yok dedim uygulamadan takip ediyorum![]()
Ben böyle olcağını bilseydim ilkini iptal etmezdim taksit yapmadım diye iptal ettim onu onaylanmıştıHarbi ha önce 32 + 8 sipariş ettim ama onaylanmadı 10dk sonra 8gb sipariş ettim onaylandı değişik
Kaçtan reis. MerkezdeyimXPG Spectrix D35 Siyah DDR4-3200Mhz CL16 32GB (2x16GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Spectrix D35 Siyah DDR4-3200Mhz CL16 32GB (2x16GB) 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu urunu satabilirim arkadaslar. Corludayim