❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Dün onaylanmıştı sonra onay bekliyora düşmüştü. Şimdi tekrardan onaylanmış. Tek sipariş tek ürün

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Beyler dalga geçer gibi bi hal aldı ama benimki yeniden onaylandı gözüküyor bilginiz olsun iptal falan etmeyin sakın bekleyin her şey olabilir

Bir umuttur yaşamak (canım vatanım yapma eyleme 🥲)
Geçen seferde hatırlıyorum böyle 4-5 defa durum değişmişti çoğu kişide. Sonunda göndermişlerdi. İnşallah bunda da öyle olacak inanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
O zaman stok yenileyip dünki fiyatların biraz daha üstüne ama yine indirimlİ fiyata kalan stokları satacaklar herhalde
Tekrar satmak için değil , internetten sipariş oluşturulan kişiler için ayrılmış yani elden satış yapacak stok olmadığını belirtti.

İçin rahat olsun 1e düşürüp gönderirler, geçen sefer de öyle oldu. 4 tane farklı üründen 2şer tane alan arkadaş vardı ilk ram indirimde. Hepsini 1e düşürüp gönderdiler.
inşallah öyle olur

Bizde şans yok aga iki indirimide kaçıran bol şanslı tayfadanım

2`şer sipariş geçtim, onaylanıp faturası kesilmiş büyük ihtimalle gelecek. Kaç tane aldığımız ne kadar etkiler bilmem ama mesele erken almaktı.

Ben farklı ddr4 ve ddr5 ram lerden 1 er set aldım inş hepsi gelir 🙄🙄
İçin rahat olsun 1e düşürüp gönderirler, geçen sefer de öyle oldu. 4 tane farklı üründen 2şer tane alan arkadaş vardı ilk ram indirimde. Hepsini 1e düşürüp gönderdiler.

Benimkide şimdi onaylanmış gözüküyor dünden beri ilk defa onaylandı

Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
1776755627406.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,145
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro