❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Sat gitsin boşver.Muhtemelen itiraz etsen de göndermezler ikinciyi.
İptal ederim göndermezlerse ama göndermeleri lazım değil mi siteye adamlar “2 taneden fazla” alım yazmışlar ben de bunu okuyup sipariş verdim 1 taneden fazla almayın deseler almazdım veya 2x8 kitlerden alıp benim 2x8 ile beraber 4x8 yapmaya çalışırdım yaptıkları bu şey çok saçma.

Su rami gozume kestirmistim, anakartimin 8400Mhz destegi var. Konu acildiginda sadece DDR4 gorup baska islerim cikinca yarim saat ekrana bakamadim. DDR5lere de gelmis kacirdik yine alamadik. Bu ramde 20.magazada stok vardi bazilarinda full stok simdi sadece tek magazada teshir kalmis, alanlar ram dukkani mi acacak napiyor, ramci diye sokakta mi gezinecekler, bu ne yahu

Bir rame birak 50-100-200kyi bu fiyatlar bile fazla aslinda, cpu gpu fiyatina ram sacmalik.
16kya 4TB 990 Pro aldim performans farki hemen goruluyor, ram turlerine gore gorulen fps farki da dusuk (oyun icin)

ram fiyatlarinin duzelmesi diger pc donanim satislarinin sekteye ugramamasi icin sart

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-48gb-2x24gb-lancer-silver-rgb-ddr5-8400mhz-cl40-1-4v-pc-ram.html

İptal ederim göndermezlerse ama göndermeleri lazım değil mi siteye adamlar “2 taneden fazla” alım yazmışlar ben de bunu okuyup sipariş verdim 1 taneden fazla almayın deseler almazdım veya 2x8 kitlerden alıp benim 2x8 ile beraber 4x8 yapmaya çalışırdım yaptıkları bu şey çok saçma.
İptal etme hocam ihtiyacı olana aldığın fiyattan satarsın en kötü ihtimal, amacın kullanmaktı sonuçta kâr da edebilirsin o sana kalmış böyle bir devirde fırsatları değerlendirenler kazanıyor(sen öylesin demiyorum yanlış anlama) yapacak bir şey yok.

Sorun internet ile mağaza fiziki stoğun bir olması
Evet en büyük nedenlerinden biri o.
Mağazadan al yapıyorsan, tükenmek üzere olanı gösteriyorsan ve müşteri mağazadan almak istiyorsa, internetten alanın tükenmek üzere olandan ziyade daha çok stoğu olanı önce faturaya çevirmeleri gerekirken, aslında 1-3 stok ya da yaşlı stok olan mağazaların stoklarını önce faturalama yapıyorlar.

Onay gelmiş benimkine de

Yapmayın arkadaşlar ya elimde olsa buraya yazacak yüzüm olur mu. Ddr5 ram çekerken adres girene kadar stok bitti, diğer ddr5 kite daldım sepetten çıkaramadım en son ddr4 çekmek zorunda kaldım sistem dizeceğim için. ddr4lerde de önce 8x2 yi gördüm sepete attım sonra 16x2 gskilli gördüm sonra xpg 16x2 ve xpgnin bir farklı modeli daha vardı sepette. 4 ramden istemediklerimi sırayla fiyat karşılaştırması yaparak Sepetten çıkarıp istediğim xpg yeni modelini almaya karar kıldım. Ama fotoğrafta belirttiğim xpg flareX çıkarana kadar 15 20 saniye geçti. stoklar bitecek korkusuyla hepsini aldım taksit falan bile bakmadım. Sonrasında da forumda yine mesajlarım mevcut 1.30 saat f5 attım yaklaşık 7 8 tane ddr5 ram kitine hiçbirinden stok düşüremeyince bu siparişi iptal etmedim ddr5 düşürsem bunu iptal ederdim zaten. Beni o diğer yamyamlarla karıştırmayın rica ediyorum. Ben öğrenci adamım tek derdim öğrenci olduğum vakit kullandığım laptopu elimden çıkarıp en iyi fırsatlarla hızla masaüstüne dönmek. Bu kadar büyütmeyin gelirse aynı fiyattan vereceğim gelmezse sağlık olsun önceki ram indirimini kaçırmıştım zaten bunu da kaçırmış olucam.
1776759013750.webp

Pardon DDR5 gördüm crucial olanı, evet o da indirime girdi doğru. 3 taneyi yine bilemedim kullanıcı olabilir ama 5er tane alanlar dediğim gibi tanıdıkları vardır.
3 bile çok bence, çok saçma millet yetişemiyor 1 taneye

İhtiyacı olanlar tabii ki mecburen alacak ama krizden önce 4800 liraya satılan remi 11k ya alıp 20k ya satmayı bekleyenler elini çabuk tutmazsa güzel bir tokat yiyebilir.

Su rami gozume kestirmistim, anakartimin 8400Mhz destegi var. Konu acildiginda sadece DDR4 gorup baska islerim cikinca yarim saat ekrana bakamadim. DDR5lere de gelmis kacirdik yine alamadik. Bu ramde 20.magazada stok vardi bazilarinda full stok simdi sadece tek magazada teshir kalmis, alanlar ram dukkani mi acacak napiyor, ramci diye sokakta mi gezinecekler, bu ne yahu

Bir rame birak 50-100-200kyi bu fiyatlar bile fazla aslinda, cpu gpu fiyatina ram sacmalik.
16kya 4TB 990 Pro aldim performans farki hemen goruluyor, ram turlerine gore gorulen fps farki da dusuk (oyun icin)

ram fiyatlarinin duzelmesi diger pc donanim satislarinin sekteye ugramamasi icin sart

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-48gb-2x24gb-lancer-silver-rgb-ddr5-8400mhz-cl40-1-4v-pc-ram.html
Valla çok güzel rammiş , sırf meraktan bende x870e anakartımla test yapardım

Geri