omercez
80+
- Reaksiyon skoru
- 184
türkçesi yok daha lavuğunBenim aynı ram daha onay aşamasında adam almış ilana kotmuş 11 bine aldığı rami 24 bine
Alıntıyı görüntüle
türkçesi yok daha lavuğunBenim aynı ram daha onay aşamasında adam almış ilana kotmuş 11 bine aldığı rami 24 bine
Alıntıyı görüntüle
Pardon DDR5 gördüm crucial olanı, evet o da indirime girdi doğru. 3 taneyi yine bilemedim kullanıcı olabilir ama 5er tane alanlar dediğim gibi tanıdıkları vardır.listedekilerin hepsi indirimdeydi hocam
İptal ederim göndermezlerse ama göndermeleri lazım değil mi siteye adamlar “2 taneden fazla” alım yazmışlar ben de bunu okuyup sipariş verdim 1 taneden fazla almayın deseler almazdım veya 2x8 kitlerden alıp benim 2x8 ile beraber 4x8 yapmaya çalışırdım yaptıkları bu şey çok saçma.Sat gitsin boşver.Muhtemelen itiraz etsen de göndermezler ikinciyi.
Parasını verelim de Türkçe dersi alsın arkadaş.Benim aynı ram daha onay aşamasında adam almış ilana kotmuş 11 bine aldığı rami 24 bine
Alıntıyı görüntüle
İptal etme hocam ihtiyacı olana aldığın fiyattan satarsın en kötü ihtimal, amacın kullanmaktı sonuçta kâr da edebilirsin o sana kalmış böyle bir devirde fırsatları değerlendirenler kazanıyor(sen öylesin demiyorum yanlış anlama) yapacak bir şey yok.İptal ederim göndermezlerse ama göndermeleri lazım değil mi siteye adamlar “2 taneden fazla” alım yazmışlar ben de bunu okuyup sipariş verdim 1 taneden fazla almayın deseler almazdım veya 2x8 kitlerden alıp benim 2x8 ile beraber 4x8 yapmaya çalışırdım yaptıkları bu şey çok saçma.
Evet en büyük nedenlerinden biri o.Sorun internet ile mağaza fiziki stoğun bir olması
3 bile çok bence, çok saçma millet yetişemiyor 1 taneyePardon DDR5 gördüm crucial olanı, evet o da indirime girdi doğru. 3 taneyi yine bilemedim kullanıcı olabilir ama 5er tane alanlar dediğim gibi tanıdıkları vardır.
Valla çok güzel rammiş , sırf meraktan bende x870e anakartımla test yapardımSu rami gozume kestirmistim, anakartimin 8400Mhz destegi var. Konu acildiginda sadece DDR4 gorup baska islerim cikinca yarim saat ekrana bakamadim. DDR5lere de gelmis kacirdik yine alamadik. Bu ramde 20.magazada stok vardi bazilarinda full stok simdi sadece tek magazada teshir kalmis, alanlar ram dukkani mi acacak napiyor, ramci diye sokakta mi gezinecekler, bu ne yahu
Bir rame birak 50-100-200kyi bu fiyatlar bile fazla aslinda, cpu gpu fiyatina ram sacmalik.
16kya 4TB 990 Pro aldim performans farki hemen goruluyor, ram turlerine gore gorulen fps farki da dusuk (oyun icin)
ram fiyatlarinin duzelmesi diger pc donanim satislarinin sekteye ugramamasi icin sart
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-48gb-2x24gb-lancer-silver-rgb-ddr5-8400mhz-cl40-1-4v-pc-ram.html