🔥İndirim Sharge Powerbanklerde %20 İndirim!

5w olması üzüyor. iPhone Air Apple magsafe bile 13w. Ama 3000 mah olduğu için listem dışı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Air'a yeniden geçtim bende bunu alırsak air'ın air'lığı kalmaz :D
Dışarıda acil durumlar için ya.
Daha bende Air almadım jsjsjsjssj.
Bu ay veya Mayıs'ta almayı düşünüyorum.
Ama kesin Air alacağım yani.

Xiaomi stokta yok ve 5w çok yavaş.
5w aslında mantıklı bir tercih bence hocam, eğer nedenine gelirsek kablosuz şarj zaten verimsiz bir teknoloji ve hız arttıkça daha fazla enerji istemsiz olarak ısıya dönüşüyor. Ne kadar yavaş şarj edersen o kadar fazla powerbankin kapasitesini kullanırsın aslında ve zaten bu powerbank larin telefonun bir parçasıymış gibi olduğunuda hesaba katarsak yavaş şarj çokda problem olmamalı bence. Bencede bu powerbank ler air in mantığına çok ters ama yapacak bir şey yok.

5w aslında mantıklı bir tercih bence hocam, eğer nedenine gelirsek kablosuz şarj zaten verimsiz bir teknoloji ve hız arttıkça daha fazla enerji istemsiz olarak ısıya dönüşüyor. Ne kadar yavaş şarj edersen o kadar fazla powerbankin kapasitesini kullanırsın aslında ve zaten bu powerbank larin telefonun bir parçasıymış gibi olduğunuda hesaba katarsak yavaş şarj çokda problem olmamalı bence. Bencede bu powerbank ler air in mantığına çok ters ama yapacak bir şey yok.
Çok acil durumlarda telefon cebimde iken şarj ederim diyorum.
Bu sebeple azıcık kalınlık sorun olmaz. 3x daha hızlı daha efektif sanki.

Çok acil durumlarda telefon cebimde iken şarj ederim diyorum.
Bu sebeple azıcık kalınlık sorun olmaz. 3x daha hızlı daha efektif sanki.
Tamamen kullanım senaryonuza bağlı, size göre kesinlikle hızlı şarj daha önemli bencede.

Xiaomi en azından 10W ile falan şarj etseydi. Çok şık çünkü, iPhone ile kesinlikle bir bütün oluyor.

Geri