Yakın Zamanda Tekrardan Büyük Bi Ram İndirimi Olurmu?

yusu

80+
Reaksiyon skoru
1
bilgisayarımı ddr5 bi sisteme yükseltmek istiyorum yakın zamanda tekrardan büyük bi ram indirimi yada tek bi üründe büyük bi indirim olma ihtimali varmı piyasa hakkında pek bilgi sahibi değilim kusura bakmayın

olmaz olsada zaten 2 dk da tükeniyor 24 saat için o 2 dk yı kaçırmaman lazım yani olsada alamayacaksın

• Beğen
Reaksiyonlar: yusu
acil durumun yoksa yenileme alan alıyor
ramlerimin hızı hem çok düşük hemde aynı marka ve aynı hızda olsalarda ramlerin ikisi micron çipli diğer ikisi hynix çipli nekadar sorun yaratıyo bilmiyorum ama ramlerin 2400mhz olması bile başlı başına büyük bi sorun

ramlerimin hızı hem çok düşük hemde aynı marka ve aynı hızda olsalarda ramlerin ikisi micron çipli diğer ikisi hynix çipli nekadar sorun yaratıyo bilmiyorum ama ramlerin 2400mhz olması bile başlı başına büyük bi sorun
Hız pek sorun değil en dandiği bile 3000MHz CL16 3200MHz CL18 görüyor DDR4 lerin.

• Beğen
Reaksiyonlar: yusu
Hız pek sorun değil en dandiği bile 3000MHz CL16 3200MHz CL18 görüyor DDR4 lerin.
hocam oc zaten stabilite sorunu yaratan bişey üstüne bide çiplerin farklı olması var büyük ihtimal çok sorun yaşarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,898
Üyeler
193,178
Son üye
kill2007
Geri