fiyatlarında düşüceği yok sanırım ddr4 üzerinden sistemi yenilemeliyimolmaz olsada zaten 2 dk da tükeniyor 24 saat için o 2 dk yı kaçırmaman lazım yani olsada alamayacaksın
ramlerimin hızı hem çok düşük hemde aynı marka ve aynı hızda olsalarda ramlerin ikisi micron çipli diğer ikisi hynix çipli nekadar sorun yaratıyo bilmiyorum ama ramlerin 2400mhz olması bile başlı başına büyük bi sorunacil durumun yoksa yenileme alan alıyor
Hız pek sorun değil en dandiği bile 3000MHz CL16 3200MHz CL18 görüyor DDR4 lerin.ramlerimin hızı hem çok düşük hemde aynı marka ve aynı hızda olsalarda ramlerin ikisi micron çipli diğer ikisi hynix çipli nekadar sorun yaratıyo bilmiyorum ama ramlerin 2400mhz olması bile başlı başına büyük bi sorun
hocam oc zaten stabilite sorunu yaratan bişey üstüne bide çiplerin farklı olması var büyük ihtimal çok sorun yaşarımHız pek sorun değil en dandiği bile 3000MHz CL16 3200MHz CL18 görüyor DDR4 lerin.
Doğru yapılırsa pek sorun olmaz genelde.hocam oc zaten stabilite sorunu yaratan bişey üstüne bide çiplerin farklı olması var büyük ihtimal çok sorun yaşarım
tamam hocam ben araştırayımDoğru yapılırsa pek sorun olmaz genelde.