Full rgb olsa güzel gözükücekti de yapacak bir şey yok maalesef.ettim evet
Muadil olarak bu ram önerildi aldığım ürün için.
Evet bende başta şaşırdım sonradan 2 tane dediler de Hynix olsa iyiydi.Size de mi aynısını önerdiler hocam
bunu onerdilerse samsung degil hocam, hynix bunun bellekleri. iciniz rahat olsun.Full rgb olsa güzel gözükücekti de yapacak bir şey yok maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Muadil olarak bu ram önerildi aldığım ürün için.
Kargoya verildi beklemedeyim
Hayat bitti...
İki ürün almasaydınız hocam tüketici hakem heyeti hiçbir şey demez bu duruma.Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine vereceğim. 2 siparişten uygun fiyatlı olanı gönderip yüksek fiyatlı olanı iptal etmesi zaten başlı başına art niyet göstergesi. Kaldı ki madem tacir görüyorsun diğer siparişi de gönderme.
Hakem heyeti de haklı bulmayacaktır diye düşünüyorum.
bize önerdikleri hynix mibunu onerdilerse samsung degil hocam, hynix bunun bellekleri. iciniz rahat olsun.
Evet bu Hynix cl30 6000mhz diğerleri çıkamıyor ama a mı m mi belli değil.bize önerdikleri hynix mi
evet hynix, ancak a die da olabilir m die'da olabilir. yeni parti urunler belirsiz xpg'de, sansiniza ne cikarsa. aralarinda o kadar buyuk farklar yok, ikisi de okey benim icin.bize önerdikleri hynix mi
akakçe linki atmışsın ama bu dimi çünkü bana bunu önerdiler https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-dual-kit-pc-ram.html tek hoşuma gitmeyen noktası öncekinin mhz değeri 8000 e cıkabiliyodu bu 7200 sanırımevet hynix, ancak a die da olabilir m die'da olabilir. yeni parti urunler belirsiz xpg'de.
2 ürün var biri kardeşimin biri benim. Benim olan Hynix ama ona samsung düştü muhtemelenbunu onerdilerse samsung degil hocam, hynix bunun bellekleri. iciniz rahat olsun.
Eğer a die ise çıkar ama günlük kullanımda pek mantıklı değil voltaj yükseltmen gerekecek ve ekstra ısınacak. Eğer çok iyi soğutman yoksa çok kararsız olur.akakçe linki atmışsın ama bu dimi çünkü bana bunu önerdiler https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6400mhz-cl32-1-40v-rgb-dual-kit-pc-ram.html tek hoşuma gitmeyen noktası öncekinin mhz değeri 8000 e cıkabiliyodu bu 7200 sanırım
Nasıl hiçbir şey demez? İki ürün almasaydınız derken ? Sistemde kampanya başlattık iki ürün alamazsınız diye bir ibare vardı da biz mi görmedik? Hocam 2 tane ürün sipariş verildi diye sen tacirsin birini iptal ediyorum hemde pahalı olanı iptal ediyorum bahanesini hakem heyeti aaa evet vatan haklıymış diye yer mi sence ? Fiyat hatası yaptık o sebeple iptal ettik dese haklı ama kampanya başlatıp hiçbir uyarı vermeden siparişi verdirip sonrasında da sen tacirsin diyip iptal etmesinin hiçbir haklı sebebi yok.İki ürün almasaydınız hocam tüketici hakem heyeti hiçbir şey demez bu duruma.