❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Thh kazandıktan sonra mahkemenin senin aleyhine karar verme olasılığını oldukça düşük görüyorum. Vatan bilgisayarda müşteri kaybetmemek için böyle bir şey yapmaz bence.
Vatan müşterisini düşünerek böyle güzel bir indirim yapıyo ve gene thh yiyor hani ucuz birşeyde değil 50000 tl civarındaki ramler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok takibini yapmak onların işi, olmayan bir malı satamazsınız. Kaldı ki Vatan üst mahkemeye falan taşıyacakmış, boş söylemler bunlar. Adamlar bile farkındalar ne yaptıklarının. Hepsi ayrı telden çalışıyor.
Ben 30 40 sayfa önce dedigini yazdım zaten web stogu ile magaza stogunu denkleştiremediler uğraşmak istiyorsan git ver thh adamların illaki haklı bir gerekçesi vardır

ee napcam bunu bi an aldım

Ekler

• image.webp
    image.webp
    484.9 KB · Hit: 108
Vatan müşterisini düşünerek böyle güzel bir indirim yapıyo ve gene thh yiyor hani ucuz birşeyde değil 50000 tl civarındaki ramler
Yani bencede THH'ye vermemek lazım ama bir çok insan gereğinden fazla ram aldı senin 1 tane aldığın ürünün saçma sapan sebepden iptal ediyorlar. Böyle düşününce neden THH veriyorsunuz arkadaşlar diyemiyorum şahsen .

Ben 30 40 sayfa önce dedigini yazdım zaten web stogu ile magaza stogunu denkleştiremediler uğraşmak istiyorsan git ver thh adamların illaki haklı bir gerekçesi vardır
Müşterisini düşünmesi sadece indirim yapması değil bunun bir düzende olması lazım internet stoğuyla mağaza stoğunu karıştırıp elimizde kalmadı o yüzden iptal edelim dedikten sonra bir anlamı kalmıyor

ama adamlar eski malları bitirmeye çalışıyor indirimli hali bile adamlar için kar

Yani bencede THH'ye vermemek lazım ama bir çok insan gereğinden fazla ram aldı senin 1 tane aldığın ürünün saçma sapan sebepden iptal ediyorlar. Böyle düşününce neden THH veriyorsunuz arkadaşlar diyemiyorum şahsen .
ben 1 tane aldım valla amcırmaya gerek yok o da az evvel geldi

Benim tahminim o iptal yiyenler sepet bugu ile satın alanlar diye düşünüyorun

Adamlarda stok bittiyse ağaçtan toplicaklarını sanıyorlar galiba
Ama hakkaniyetli bir şekilde düşündüğün zaman da eğer adam sadece 1 tane aldıysa ve stok yok deyip göndermiyorlarsa orası da ayrı mevzu tabi.

İşin temeline indiğin zaman bence suçlu vatandır, çoğu firma ciddi bir indirim yaptığı zaman her kullanıcı başı 1 adet ile sınırlıyor. İnternet üzerinden alıyorsan sistem 1 adet üzeri alıma izin vermiyor, mağazadan alıyorsan zaten adamlar vermiyor haliyle mağduriyetler ortadan kalkıyor.

Vatan mağazaya gelen adamlara 3-5 kit satıyorsa, internetten 1 adet alan adamın da hakkını vermesi lazım. Vatan da ram bitmez adam 2x16GB XPG aldıysa sen adama 2x16GB Gskill gönder yani muadil sun bu kadar basit.

Bu söylediklerim kesinlikle daha önceki ram kampanyasından faydalanmayan ve 1 adet alan adamlar için geçerli. Daha önceki kampanyadan ram alıp üstüne de bu kampanyadan ''benim 1 adeti niye göndermiyorlar ya'' diye zırlayan adama hak vermiyorum maalesef.

beyaz xpg rgb 16x2 rgb 6000/30 alıp satmak isteyen ya da siyah ile takas etmek isteyen varsa özel mesaj atabilir

Ama hakkaniyetli bir şekilde düşündüğün zaman da eğer adam sadece 1 tane aldıysa ve stok yok deyip göndermiyorlarsa orası da ayrı mevzu tabi.

İşin temeline indiğin zaman bence suçlu vatandır, çoğu firma ciddi bir indirim yaptığı zaman her kullanıcı başı 1 adet ile sınırlıyor. İnternet üzerinden alıyorsan sistem 1 adet üzeri alıma izin vermiyor, mağazadan alıyorsan zaten adamlar vermiyor haliyle mağduriyetler ortadan kalkıyor.

Vatan mağazaya gelen adamlara 3-5 kit satıyorsa, internetten 1 adet alan adamın da hakkını vermesi lazım. Vatan da ram bitmez adam 2x16GB XPG aldıysa sen adama 2x16GB Gskill gönder yani muadil sun bu kadar basit.

Bu söylediklerim kesinlikle daha önceki ram kampanyasından faydalanmayan ve 1 adet alan adamlar için geçerli. Daha önceki kampanyadan ram alıp üstüne de bu kampanyadan ''benim 1 adeti niye göndermiyorlar ya'' diye zırlayan adama hak vermiyorum maalesef.
Vatan'ın yüzlerce şubesi olmasından dolayı kaynaklanıyor bu ortalık karışıyor o yüzden diğer firmalar gibi 2-3 şubesi olsa sorun olmaz

Hak felan vermeyin kardeşim, sonra neden haklarım, özgürlüklerim neden kısıtlanıyor neden bir anda siparişim iptal olmuş fazla fiyattan tekrar satışa sunmuşlar vs demeyin. İstenirse 1 tane istenirse 100 tane alsın adam, ortada kampanya sınırlama hiçbir şey yok iken bunu döndürüyorlarsa bu düpedüz dolandırıcılıktır.

Geri