Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,719
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk öncelik olarak yine 2 kaslı arkadaş ile deniyicem olmadı kriko o da olmadı lastik sökümü artık.Mantıklı önü sokünce teker payı kalmaz kriko ile arka kalkarsa ortalama 5 6 cm daha girer
Asansör yönetmi olmazsa mecburi olarak öyle olacak ama merdiven boşluğunun 4 adam artı motor sığacak kadar büyük olduğunu sanmıyorum açıkcası.Gardaşım o zaman senle 4 adam olacaksınız
gardaşım senle 4 kişi olacaksınız merdivenden sürerek indireceksin. Arkada 2 adam olacak padlerin oradan havaya kaldırıp merdivenden inecek. Ön freni bas bırak yapacak bilen adam olsun indirirsin başka çaren yok.
Şuanda bende tam olarak onu yapmayı düşünüyorum hocam.10-15cm diyorsan motoru önden tutup hafif yukarı kaldırmak yeter zaten, bunu yapmaya da az biraz güçlü 2 kişi fazlasıyla yeter hatta yeterince güçlü bir kişi de yapar.
İşe yarayacağını pek sanmıyorum hocam, merdivenler çok dik. 1-2 kat olsaydı ip işi mantıklı olabilirdi ama 5 kat boyunca çile çekeriz hocam, yoruldukça alt katlarda hata yapma riskide artar.Peki dediğim halatla frenleme yöntemin de motorun altına lastik veya yumuşak bir şey koysak iş yapar mı? Alt takımı korur mu?
Hocam biraz denedik merdivenleri ve dediğiniz rampa ne kadar mantıklı gelsede motorun ön tarafı mermere dediği an kayacağına o kadar eminimki o yüzden istemsiz olarak merdiveni elemek istiyorum açıkcası.merdivenin başından sonuna kadar yetecek uzunlukta bi metal rampa gibi bişey bul her dönemeci indiğinde rampayı alıp bi sonraki merdivene koy motoru frenleyerek indirirsin üstüne binme yanında dur 2 kişide olsun yanında birisi rampayı tutsun kaymasın diye diğeride senle beraber motoru indirsin
Arkadaşlar ile asansörü ayarlayamazsam arayacağım hocam.nakliyecilerle görüşüp indirmek en sagliklisi ama masraflı olur he 4-5 kişi bulurum diyorsan taşıma kızakları var onlardan alip indirirsiniz
Ben motoru yaklaşık 3 ay önce apartmana koydum ve asansör geçen haftalarda bozuldu ve asansörün 1000kg limiti var, benden olduğunu hiç sanmıyorum.motoru asansörle çıkardığın için asansör bozulmuş olabilir mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Paleti nerden bulabilirim acaba hocam ?2 ya da 3 kişi motoru indirse biriside rampaları tutup ilerledikçe yerini değiştirse bu iş olur gibi