🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

RTX 5070 Shadows 3X OC - 31.825,58 TL (Yeni Gibi) (AKAKCE EN UCUZ FİYATI 37K YANİ 6000 TL FARK İŞLEMCİDEN TASARRUF EDERSİNİZ)

Edit : Tam tamına 10 dakika sonra satıldı. Hayırlı olsun . Alan kişi 6000 TL'yi de 7800x3D'den düşsün veya 9700x'ten
Çok geç saatte düşmüş ya gün içinde düşse almak isterdim 10dk iyi süre

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum buradaki ürünlerin sorunlarına vs. ne durumda olduğunu nasıl öğreniyorsunuz? Bir de sıkıntı olması durumunda iade süreçlerini amazon mu üstleniyor iadede sıkıntı yaşar mıyım?

5070ti felan düşüyomu burda?
Düşüyor prime 43k civarından.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bilmediğimden soruyorum buradaki ürünlerin sorunlarına vs. ne durumda olduğunu nasıl öğreniyorsunuz? Bir de sıkıntı olması durumunda iade süreçlerini amazon mu üstleniyor iadede sıkıntı yaşar mıyım?
Ürün geldiğinde öğreniyorsun. Çok iyi durumda diyor ürün pert geliyor. Ürün kabul edilebilir durumda diyor sıfır geliyor şansa bağlı.

Ben TV aldım servis garantisi yok diyor kutu açıldığı için, varmı tavsiyesi olan ? Ben hiç açmadım depodan geldide açılıp kapatıldığı belli. Marka iffalcon.

Ben TV aldım servis garantisi yok diyor kutu açıldığı için, varmı tavsiyesi olan ? Ben hiç açmadım depodan geldide açılıp kapatıldığı belli. Marka iffalcon.
valla amazonun 1 sene garantisi var başka da yok hocam o yüzden tv almak biraz risk tv için

Geri