Ne anlami kaldi 4500TL cepte kalsin diye dedik 1 yil garantiyide yedilervalla amazonun 1 sene garantisi var başka da yok hocam o yüzden tv almak biraz risk tv için
Ne anlami kaldi 4500TL cepte kalsin diye dedik 1 yil garantiyide yedilervalla amazonun 1 sene garantisi var başka da yok hocam o yüzden tv almak biraz risk tv için
ne kadara düşmüştü_?Samsung s25+ iade ettim. Şarj döngüsü 11’di arayan varsa takip etsin.
Valla ben de 14k'ya Next YE-58GFSG8-QLED 58" aldım hocam, kargoda şu an. Büyük ihtimal kutu açıldığı için benzer bi senaryoyu ben de yaşayacağım ama normalden 7-8k indirimli aldığım ve televizyonun fiyatı nispeten düşük olduğu için kabul edilebilir gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim.Ne anlami kaldi 4500TL cepte kalsin diye dedik 1 yil garantiyide yediler![]()
14K'ya 58" güzel ticaret. Amazon garantisi Next'in garantisinden daha iyi olur öyle düşünün. Bir sene aktif kullandıktan sonra başına bir şey gelse bile çok ah vah etmezsiniz bence. 55" - 65" Qled VA TV'ler 22 - 35K arası.Valla ben de 14k'ya Next ye-55gfsg8-qled aldım hocam, kargoda şu an. Büyük ihtimal kutu açıldığı için benzer bi senaryoyu ben de yaşayacağım ama normalden 7-8k indirimli aldığım ve televizyonun fiyatı nispeten düşük olduğu için kabul edilebilir gibi geldi bana. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
Kaç GB idi iade ettiğiniz model?Samsung s25+ iade ettim. Şarj döngüsü 11’di arayan varsa takip etsin.
14K'ya 58" güzel ticaret. Amazon garantisi Next'in garantisinden daha iyi olur öyle düşünün. Bir sene aktif kullandıktan sonra başına bir şey gelse bile çok ah vah etmezsiniz bence. 55" - 65" Qled VA TV'ler 22 - 35K arası.
Bu modelin tek kusuru maks. HDR parlaklıhı DH incelemesinde 200 nits ölçülmüştü. VA olduğu için yüksek kontrastından akşamları kurtarır.
Bu arada aylar önce aynı modelden satın almıştım depo konusundan görüp TV kırık gelmişti. Hatta kırık da değil bilerek zorlanmış gibi. Neredeyse V harfine dönmüş. Sorunsuz iade aldılar durumu anlatınca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaç GB idi iade ettiğiniz model?
Hayırlı olsun hocam hangi SSD idi?Uzun zaman sonra amazon depodan ürün alabildim
Kullanılmış mükemmel yazan SSD kapalı kutu geldi. Bir gariplik olabilir diye takıp test ettim sadece yüklediğim windows verisi (53 GB) yansımış kutusu biraz hasarlı hız değerleri de olması gerektiği gibi 2031 yılına kadar garantili çıktı.
Bereketli konu oldu, ürün durumunda yazan bilgilerin çoğu hatalı olduğu da kesinleşti
teşekkürler 990 Pro bu arada soğutucuya rağmen ısı değerleri yüksekHayırlı olsun hocam hangi SSD idi?
4TB olansa baya iyi mükemmel ticaret990 Pro
Panellerde sorunlar 1. Yildan sonra basladigi için risk. Ilk yılda arızalanan panel sayılıdır. Benim 2 samsung TV'de 1,5 yılda arızalandı.Aynen ben de sizinle paralel düşünüyorum hocam, Amazon garantisi yetkili servisten daha çok güven veriyor. İncelemelerde ben de nit durumunu gördüm ama zaten aileme aldım, kendim kullanmayacağım. Şu anki televizyonlarına göre VA qled panel bile kendilerini gayet tatmin edecektir. Umarım problemsiz gelir bakalım artık hayırlısı.
Aynı modelin 2TB versiyonu var elimde. Hem kontrolcü hem de bellek yongaları yükte oldukça sıcak çalışıyor.teşekkürler 990 Pro bu arada soğutucuya rağmen ısı değerleri yüksek