- Reaksiyon skoru
- 22
Oyun yasakları meclisten geçti sizce ne olucak bundan sonra nasıl önlemler alabiliriz gerçi bizim alıcağımız önlem nasıl işe yararki
oy vermeyereknasıl önlemler alabiliriz
Oyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmışakp ye oy vermeyerek
Bant daralmasından sıyrılmanın bir yolu var mı?Genel bi daraltma olmazsa ben dns ile oynamaya devam edicem. Açık kaynak kodlu dns ve vpn kullanmak normal şartlarda sağlıklı değil ama böle giderse hiç bi şeye erişim sağlayamicağim.
Diğer şeyler derken içine s*çılmış ekonomiden mi bahsediyorsun yoksa geleceği çalınmış milyonlarca insandan mı? Berbat rezil ötesi cemaat sevici eğitim sisteminden mi? Her gün işlenen cinayetlerden mi yoksa hayvan katliamlarından mı veya suçsuz insanlar içeri alınırken sapık it kopuk tecavüzcüleri ter*risti koruyan bu adalet sisteminden mi bahsediyorsun? Saçma sapan yasaklarla bir yere varacaklarını sanıyorlar hala ama kime laf anlatıyorum ki belli bir kesim var ve ne olursa olsun hallerinden memnunlar olan bizlere oluyor maalesef...Oyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmış
Çözüm açık kaynak kodlu dns değiştirici veya vpn kullanmak. Açık kaynak kod olduğu için lisans olmuyor ve daraltma yapılamıyor. Bağlantı adresi değiştiği içinde genel anlamda problem yaşanmıyor. Ama açık kaynak kodu olmasıda riskli. Herhangi tehlikeli virüse karşı dayanıksız oluyolar ve virüs bulaştığında bilgisayarınıza büyük zarar verebiliyolar.Bant daralmasından sıyrılmanın bir yolu var mı?
sizin beyniniz sulanmış 2008 de internet kafede cs 1.6 oynuyorduk okuldan kaçıp eğer ciddi şekilde bunu söylediyseniz bütün nesil cs 1.6 benzeri oyunlarla büyüdük silah tutup okul basmadık arkadaşlarımızı bıçaklamadık askerliğimi yaptım kimseyle derdim yok vergimi öderim işime gücüme bakarım ülkenin durumu ortada mevzu oyun zevki mi sizce robot yetiştirmek istiyorlar 20 sene öncede oyun oynanıyordu ülkenin durumu belliydi bu günde durumu belli mevzu oyun değil caydırıcılık yok neyse siyaset yapmayalım ama beyni bir sinekten büyük olan insan görür halk kendi çıkarları için yönetici seçer alt kesim açlıktan kırılırken neden oy attığını bilmeden oy atıyor yapmayın gözünüzü seveyim yaOyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmış
Oyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmış
+chpakp ye oy vermeyerek
chpli milletvekillerinden birisi dahada ağır olmalı dedi mecliste . al birini vur ötekineakp ye oy vermeyerek