- Bütçe
- 4000
Arkadaşlar selam, nasılsınız? İlk öncelikle bu klavyeyi muhtemelen yazın alacağım çünkü daha yeni mouse aldım. mouse ATK A9 Ultimate but arada ve yanında Klasse Mousepad aldım, ikisinden de çok memnunum. İlk öncelikle şunu söylemeliyim ki, hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadim. Hep membran klavye kullandim. Şu an babamın Logitech ofis klavyesini kullanıyorum, mekanik hissettiren sesi var ama bazen F6 tuşları falan takılıyor cidden iyi hissettirmemeye başladı. Şunu söylemeliyim ki doğru düzgün FPS oynamıyorum, sırf kendime klavye alayım diye alacağım bir kalitenin tadına bakayım en azından. Bu arada illa 4000 olcak diye bir şey yok, şimdi şartları falan görünce muhtemelen 4000₺e çıkmaya gerek bile kalmayacak ama maksimum 4000.
Şartlar:
- %75 ya da %80 olacak.
- Türkçe Q olacak.
- Giriş seviyesi, dandik manyetik alacağıma kaliteli mekanik alırım daha iyi. Burdan umarım mesajımi anlamışsınızdır.
- Risk almak istemem. Kronik sorunsuz, uzun süre giden switchlerin olmasını isterim.
- Kablosuz olacak.
- Bataryası uzun süre gidecek.
Şartlar baya baz aslında yani soylemesek de olurmuş. Baya araştırma yaptım, AULA F87 Pro ya da AULA F75 MAX güzel geldim Ajazz AK820 Pro da hiç fena değil gibi. Dediğim gibi, FPS oyunları oynamıyorum ben yani simülasyon, yarış sonra günlük kullanım gibi şeyler ondan dolayı gidip sırf bundan Wooting almam. Eğer daha spesifik yapmamı isterseniz (daha iyi öneriler için) bana sorabilirsiniz. Uzun yazdım, kusura bakmayın. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden sağolun.
Şartlar:
- %75 ya da %80 olacak.
- Türkçe Q olacak.
- Giriş seviyesi, dandik manyetik alacağıma kaliteli mekanik alırım daha iyi. Burdan umarım mesajımi anlamışsınızdır.
- Risk almak istemem. Kronik sorunsuz, uzun süre giden switchlerin olmasını isterim.
- Kablosuz olacak.
- Bataryası uzun süre gidecek.
Şartlar baya baz aslında yani soylemesek de olurmuş. Baya araştırma yaptım, AULA F87 Pro ya da AULA F75 MAX güzel geldim Ajazz AK820 Pro da hiç fena değil gibi. Dediğim gibi, FPS oyunları oynamıyorum ben yani simülasyon, yarış sonra günlük kullanım gibi şeyler ondan dolayı gidip sırf bundan Wooting almam. Eğer daha spesifik yapmamı isterseniz (daha iyi öneriler için) bana sorabilirsiniz. Uzun yazdım, kusura bakmayın. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden sağolun.