❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

Evet hocam bende duydum o jel muhabbetini zaten birazda o yüzden 9070 nitro ya sıcak bakmaya başladım. Sanırım onu iptal edip bunu alacağım.
bilgi benim değil hocam sadece burada okuduğumu satıyorum.

bende akma makma kokma yok temiz temiz kullanıyorum.
bu arkadaşımız öyle bir şey olmadığını söylemiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu açtığımdan beri 5 tane satıldı bilginiz olsun 1i depo. 13 tane kaldı.

Evet hocam bende duydum o jel muhabbetini zaten birazda o yüzden 9070 nitro ya sıcak bakmaya başladım. Sanırım onu iptal edip bunu alacağım.
Yok öyle bir şey dostum için rahat şekilde kullan. İlk serilerde vardı ki o serilerden Türkiye'de bile olduğunu sanmıyorum daha termal macunum aktı diyeni görmedim TR de, şuan ki revizyonlu serilerde zaten düzelttiler o sorunu tabi delinin biri kuyuya taş atınca 40 akıllı çıkaramıyor.

AMD bu kart modellerinin ismini o kadar kötü yapıyorki, herkes XT olabilir mi acaba diyerek konuya dalıyor.

ben 2. elde sıfır kapalı kutusunu 24bine almıştım bazı arkadaşlar yakınlarında benzer durumda olan varsa değerlendirebilir
ne kadar garantisi kalmıştı baya iyi fiyat.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1776885911821.webp

depo geri döndü

böyle şeylerde XT yi başa yazın tribe sokuyonuz

ben sapphire rx 9070 pure modelini 270w seklinde kullanıyorum. 9070xt'lere yakin sonuclar alabiliyorum 3dmark testlerinde. silikon sansi onemli bu islerde.

pure ve nitro modelleri standart 245w tdp ile geliyor. bu sebebten normal 9070xt'lere gore aralarinda biraz fark var. karti oc ile 270w yapabiliyorsunuz ve standart bir 9070 ile arada ki fark epey aciliyor.
Ben de gigabyte vardı 9070 düz - 100 uv ile 2800mhz memory ile baya güzel sonuç alıyordum

Depodan aldım 28.5 e. Şuan sanırım 9070 tutmak daha mantıklı oldu 9070xt yerine.

Mevcut piyasada çok güzel fiyat alanı pişman etmez evet 9070 ler ilk çıktığından beri az daha ver xt al mevzusu halen devam ediyor ama xt lerin fiyatı malum ve bu model nitro o açıdan parasının hakkını verir . Peşin alacaklar 2nci elde çok garantili temiz xt var benzer fiyata bakmakta fayda var tek sıkıntı cw dikkat etmek lazım .

Geri