Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

(korktum sildim yazdıklarımı)
Ya aga düştüğümüz hale bak ya bu cümle herseyi ifade ediyor kardeşim ne diyeyim sana bilmiyorum ya biz senden razıyız
Not : ne yazdığını görmedim

Bak evet psikolojisi bozuk kişiler ozenebiliyor ama burda yine suç o dizide değil kişiyi kontrol altına almayan aile değil midir maraş olayından sonra dizi muhabbeti patladı Ulan çocuk psikolojik olarak rahatsız psikiyatr sıkıntı demiş okul müdürü hergun çantasını kontrol ediyormuş sıkıntılı çocuk bu diye aile üstüne düşmemiş onca çocuk ölmüş suç Eşref rüyaya oyunlara fln kaldı yahu bunlar olmadan niye müdahale etmediniz bir anlasam
Hocam zaten aile ile çok alakalıdır .Maraştaki katil çocuğunun psikolojisi bozuk ve bu çocuğa babası silah kullanmayı öğretmesi, ve bu katil çocuğun daha önce bu saldırıyı önceden yapmasının plandığını daha önceden belli etmiş. Yani öğretmenler galiba önlem almak istemiş fakat babası engellemiş. Yani katil çocuk kadar ailesi de suçludur. Yani bu konuda size katılıyorum her şey ailede biterdir.

başta ayarsın çıkarsın hapse atılırsın gibi söylemlerini şaka sanmış ben de şaka yapmıştım ama sonra ciddi olduğunu gördüm. Anlıyorum...

BURADAKİ herkesten özür dilerim. Bir daha hükumeti eleştirmeyeceğim. (sadece herksin bildiği bir şeyi söyledim eleştiri sayılmaz ve suç işlemedim)
Buradaki mesajları herkes görüyo son yaşanan olaylardan sonra ( Allah rahmet eylesin) bu işin şakası olmaz başka konu olsa konu cok sıkıntı olmaz ama bu işin Şakası olmaz yani gerek Şanlıurfa gerek Kahramanmaraş (Allah rahmet eylesin) troll konu olsaydı şaka olarak alabilirdim ama iş ciddi olabilir böyle konularda Tekrardan Allah hepsine rahmet eylesin oyunlar ihmal den dolayı yasaklanma kararı alınmış olmalı İs ebeveynlerde bitiyor ebeveynler çocuklarını denetlese oyunların yasağa ihtiyacı kalmaz zaten yasak 15 yaş ve altını ilgilendiriyor onun bunun gazına gelip sosyal medya da yaptıgımız paylaşımlara dikkat edelim hepsine tekrar dan Allah rahmet eylesin

Ne oldu şimdi? Oyunlarınızı siliyor musunuz? Kanun ne diyor? (Muhtemelen bilen yok)

Hocam zaten aile ile çok alakalıdır .Maraştaki katil çocuğunun psikolojisi bozuk ve bu çocuğa babası silah kullanmayı öğretmesi, ve bu katil çocuğun daha önce bu saldırıyı önceden yapmasının plandığını daha önceden belli etmiş. Yani öğretmenler galiba önlem almak istemiş fakat babası engellemiş. Yani katil çocuk kadar ailesi de suçludur.
İste dedigim gibi is ebeveynler de bitiyor onlar duzgun kontrol etseler Boyle yasaklara gerek kalmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne oldu şimdi? Oyunlarınızı siliyor musunuz? Kanun ne diyor? (Muhtemelen bilen yok)
Ben okumadım direk en sondaki mesajlara baktım

Kanun diyor ki artık steame temsilci gelmesi lazım denetleyecek edecek detay istersen

İzle
Steam para kazanmak istiyorsa gelmesi lazım yoksa cogu kişi korsan yola veya epic games v.b ye başvurur atıyorum Steam atamadı epic games atadı diyelim bütün Kazancı epic games kazanır ve Steam zarara uğrar

hocam peki bu dns vs ne oluyor kabaca anlatacak varmı ardakaş rasper pi vs de demiş bi dns ve vpn bahsediliyor basitt şekilde anlatırmısınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

raspery pi ın kabaca ufak bir pc gibi olduğunu biliyorum :D
Hocam en basit haliyle durum şu dns dediğin şey bir yol sen bir yere gitmek istersin o sanıa yolun ismini söyler ama yol kapalıysa tabela değisse de gidemezsin VPN ise seni bambaşka bir ülkeden dolaştırarak götürür o yüzden yok çok uzar ve internetin yavaşlar Raspberry Pi dediğin şey ise kredi kartı boyutunda küçük bir bilgisayardır bazıları bu cihazı evdeki modeme bağlayıp tüm evin internet trafiğini yönetmek veya rklamları engellemek için kullanıyor yani Raspbery pi aslında bu işleri yapan fiziksel bir yardımcı cihazdır olay bu kadar basit.. tabi ben bu vpn ve dns belasından kurtulmak için cok araştırdım bulduğüum en iyi çözüm goodbyedpı tünel sağlayıcı iran rusya çin gibi ülkeler de başka tünel sağlayıcılarda kullanıyor...

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Ben PS5 sahibi olarak benim korkum şudur ki! Sony temsilci atmazsa bizim gibi playstation Türk oyuncularına çok kötü olur. Umarım playstation Sony Türkiye'ye temsilci atar. Ve geçen nesil olsun, bu nesil azda olsa bile Sony özel oyunları bazı PS5 oyunları Türkçe çıkıyordu . Umarım Sony ülkemize temsilci atayıp, ve ayrıca playstation 5 yeni gelecek Sony birinci parti özel oyunları Türkçe çıkartmaya devam eder.

Son düzenleme:
bu platformlar arasında temsilci atayacağından emin olduğum tek platform steam olacaktır. steam bizden diğer ülkelere göre az kazansa bile temsilci atama zahmetine girecektir. fakat temsilci atınca her oyunu oynayacaksınız diye bi kayide asla olmicak. Örnek veriyorum çoçukları güvende tutmak için bilmem ne bilmem ne oyunları kötü bu oyunları türkiyede oynanmasını istemiyoruz dicekler. biraz süre gecicek ve steam türkiye bağlı olan hesaplarda o oyunlara erişimi kısıtliyacak. Yüksek ihtimal pubg olarak başlamak üzere gözlerine kestirdikleri saçma ne varsa kısıtlamaya başlicaklar. direk bu yasanın olması bile kötü. eğer böle bişi olursa DNS olsa bile kurtarmaz. direk hesabın bağlı olduğu ülkeyi değiştirmek gerecek. steamdede Mena USD kullanan 1 elin 5 parmağını geçmeyen ülke var.

Bu yasaklama değil ki. Siz Türkçeyi düzgün anlayamıyorsunuz. Benim ülkemde iş yapacaksan benim kurallarıma uyacaksın diyor. Steam yokken ülkede oyun oynanmıyor muydu?

Bilgisayarının DVD ROM'u var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,003
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri