- Konu Sahibi Konu Sahibi
clear cmos var flash lazım galibabununla alakalı whatsapp destek hattından soru sordum firmaya. muhtemelen sabah cevap gelir. gelen cevaba gore buraya da guncelleme gecerim.
clear cmos var flash lazım galibabununla alakalı whatsapp destek hattından soru sordum firmaya. muhtemelen sabah cevap gelir. gelen cevaba gore buraya da guncelleme gecerim.
evet hocam, firmaya herhangi bir flash bios özelliği varmi diye sordum. eger yoksa urunu gondermeden once bios guncelleyip guncelleyemeceklerini de sordum. sabah cevap gelir muhtemelen. buraya yazarim cevap gelir gelmez.
ne alaka la biri amd anakartı bu intel anakartı.bundan sonra parça alırken acele etmicem gigabyte x870 gaming wifi 6 am5 aldım bunu görünce biraz pişman oldum
İndirim asla sayılmaz bence alta attığım gibi ürünler varken ama tasarımı baya orijinal o ayrıAlıntıyı görüntüle
Tasarımı ilk defa görüyorum animeciler baksınMAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakart
MS-ICR-B860M-CROSS-PRO - MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz M.2 HDMI mAtx Intel Beyaz Anakartpckolik.com.tr
fiyat 6 ayın en ucuzuymuş
F/p diye atmadık dostum. Ekranlı ve farklı tasarımlı bir modelin 6 ay ki en düşük fiyatı diye attıkİndirim asla sayılmaz bence alta attığım gibi ürünler varken ama tasarımı baya orijinal o ayrı
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B860M-WHITE WIFI V20 DDR5 7600Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL BATTLE-AX B860M-WHITE WIFI V20 DDR5 7600Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
sadece tasarımı daha iyi gibi bir algı yapmanız hiç hoş değil. bu anakartın en basit artılarını sayacak olursak usb 4 40g desteği var. wifi 7 destekliyor. 5gb ethernet portu var. lcd ekranı var. ses karti alc 1220 falan filan. daha da var artilari ama uzatmaya gerek yok. sadece bu saydiklarim ekstra verilecek 3 bin lirayi fazlasiyla karsiliyor zaten.İndirim asla sayılmaz bence alta attığım gibi ürünler varken ama tasarımı baya orijinal o ayrı
![]()
COLORFUL BATTLE-AX B860M-WHITE WIFI V20 DDR5 7600Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
COLORFUL BATTLE-AX B860M-WHITE WIFI V20 DDR5 7600Mhz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Firma iletişime geçti,bios güncelleme icin yardimci olamayacaklarini soylediler. 250k ve 270k plus islemci ile kullanicak arkadaslara duyurulur. Urunun servisi vs var mi ben hic bilmiyorum. Eger servisi varsa oraya gonderilebilir alinca ama ugrasmis olursunuz gunun sonunda.bununla alakalı whatsapp destek hattından soru sordum firmaya. muhtemelen sabah cevap gelir. gelen cevaba gore buraya da guncelleme gecerim.