🔥İndirim MAXSUN iCraft B860M Cross PRO WIFI LGA1851 DDR5 8000Mhz 8999₺

1776894902517.webp

bununla alakalı whatsapp destek hattından soru sordum firmaya. muhtemelen sabah cevap gelir. gelen cevaba gore buraya da guncelleme gecerim.
clear cmos var flash lazım galiba

Alıntıyı görüntüle

clear cmos var flash lazım galiba
evet hocam, firmaya herhangi bir flash bios özelliği varmi diye sordum. eger yoksa urunu gondermeden once bios guncelleyip guncelleyemeceklerini de sordum. sabah cevap gelir muhtemelen. buraya yazarim cevap gelir gelmez.

olumlu bir donus yaparlarsa ben de almak istiyorum anakarti. bu fiyata cok iyi bu urun.

Alıntıyı görüntüle

Tasarımı ilk defa görüyorum animeciler baksın :D fiyat 6 ayın en ucuzuymuş
İndirim asla sayılmaz bence alta attığım gibi ürünler varken ama tasarımı baya orijinal o ayrı 😀

İndirim asla sayılmaz bence alta attığım gibi ürünler varken ama tasarımı baya orijinal o ayrı 😀
F/p diye atmadık dostum. Ekranlı ve farklı tasarımlı bir modelin 6 ay ki en düşük fiyatı diye attık

sadece tasarımı daha iyi gibi bir algı yapmanız hiç hoş değil. bu anakartın en basit artılarını sayacak olursak usb 4 40g desteği var. wifi 7 destekliyor. 5gb ethernet portu var. lcd ekranı var. ses karti alc 1220 falan filan. daha da var artilari ama uzatmaya gerek yok. sadece bu saydiklarim ekstra verilecek 3 bin lirayi fazlasiyla karsiliyor zaten.

Son düzenleme:
bununla alakalı whatsapp destek hattından soru sordum firmaya. muhtemelen sabah cevap gelir. gelen cevaba gore buraya da guncelleme gecerim.
Firma iletişime geçti,bios güncelleme icin yardimci olamayacaklarini soylediler. 250k ve 270k plus islemci ile kullanicak arkadaslara duyurulur. Urunun servisi vs var mi ben hic bilmiyorum. Eger servisi varsa oraya gonderilebilir alinca ama ugrasmis olursunuz gunun sonunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,871
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri