Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Meclisin aldigi bombok kararlardan bir tanesi daha hiç bir faydası yok bu sürece yine yukardan ne gelirse ustamın dediği deyip el kaldırmışlar

Pintipandaya helal olsun.Sonuna kadar pintipandanın arkasındayım Adam milletvekiline çok iyi tepkisini dile getirmiş .Bu CHP gençlerden kopuk olduğu anlaşılıyor.
Dünyanın en dönek ve kötü insanı bu arada cem sünger ile beraber.

Bencede geçen okey oynarken arkadaş taşlar dagitilir dagitilmaz 2 kez elden bitti kafasini masaya vura vura sakat ettik çocuğu kesinlikle okey satranç masa tenisi masa olan her oyun yasaklanmalı hatta masa yasaklanmalı masalar çok tehlikeli çocukları suça sürüklüyor
masayı kaldırdığımıza göre eski üsüle yer sofrası ne suç kalır ne masa 🤣 🤣

Bizler maskülenliği , kadınlarda feminemliği benimsemediği sürece daha çok sıkıntılı süreçlerden geçicez bunun sonucunda olan yine masumlara olmuş olucak. Keşke okullarda erkek çocuklarına maskülenliği , kız çocuklarınada feminemliği aşılamaya başlasalardı.

Yasaklarla hiçbir şeyi engelleyemezler.
İnsan ulaşamadığı şeyin kölesidir derler ya buda aynen böyle olucak. Ne kadar yasaklarsan yasakla, yasakladığın şeye fazlasıyla sahip olucaz.

Bant daralmasından ve erişim engellerinden sıyrılmanın en temiz yolu GoodbyeDPI gibi araçlar görünüyor VPN gibi interneti yavaşlatmaz DNS gibi de yetersiz kalmaz Orijinal GitHub sayfasından indirdiğiniz sürece açık kaynak kodlu olması bir risk değil aksine güvenilirlik göstergesidir kodları herkes denetleyebiliyor sonuçta VPN ile ping sorunu yaşamaktansa bu yöntemle kendi hızınla devam etmek çok daha mantıklı
DC için önceden kullanıyordum. Ama süre sonra sorun olmaya başladı. Web sitelere giremedim. O yüzden sildim. Ve düzeldi

Şimdi sen koskoca steam olduğunu düşün neden uyasin kurallarına hiç kimse adama kural dayatmiyo sen dayatiyosun ha şu da tr pek umrunda değil adamların
Pek umurlarında değilse çekip gitsinler ülkemden. Bizim Steam'e ihtiyacımız yok ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarının DVD ROM'u var mı?
Harici Blueray'im var.

Pek umurlarında değilse çekip gitsinler ülkemden. Bizim Steam'e ihtiyacımız yok ki.

Harici Blueray'im var.
Onlarında pek bize ihtiyacı yoktur emin olabilirsin alt ust bir kac yuz bin zarara girerler onun yerine hukumetin dayatması ve cezalarından kurtulurlar buyuk bir anlaşma değil

Genel bi daraltma olmazsa ben dns ile oynamaya devam edicem. Açık kaynak kodlu dns ve vpn kullanmak normal şartlarda sağlıklı değil ama böle giderse hiç bi şeye erişim sağlayamicağim.

Millî DNS'ten sonra bu da mümkün olmaz büyük olasılıkla. Gök Kubbe projesi tıkırında gidiyor.

Çok da umrumda olur. Ağlayadım geldi.
donanım arşivi forum

abdullah hacıgül nasıl ünlü oldu ?
youtubede yaptığı f/p oyuncu bilgisayar videoları ile
temelinde oyun olan bir forumda ne işin var ?

ben olacakları söylüyorum multi milyonersin bir şirketin var ve ortadoğuda olan bir ülke temsilci aç btk ya rapor ver vergi ver yoksa ceza keserim bant daraltması yaparım falan diyor ne kadar iplersin multimilyoner birisi için ülkesinin yarısından fazlası 7 gün 12 saat çalışan kişilerden ne kadar para kazanabilirki zaten kazanmıyor ama giderleride yoktu şimdi ne olacak giderleri olacak kazandığını gider nötrleyecek o zaman niye uğraşsınki vakit kaybı ha öylemi kardeşim çok üzüldüm ya der ne yaparsanız yapın der ve çekilir olan ortada kalan yıllardır steam hesabı olan bir sürü oyunu olan insanlara olur

bizim ülkemiz insanlarını en mağdur olacağı şekilde bir problam yaratır ihraç olan polis niye görevde, 15 yaşındaki ergen veledi niye poligonda bu aile fertleri niye çocuğa bakmamış bunları sormaz gider bir günah keçisi bulur ona yüklenir bu sayede ölenlerin yanına birde mağdur insanlar eklenir ertesi gün başka bir yapay olay çıkartılır gündem şaşar irandan farkınız ne tam olarak ?

onu geçtim oyunlar mantıklı bir şey içinde yasaklanmıyor bunun neresini savunuyorsunuz onuda anlayamıyorum cidden bazı insanların salaklıklarını hafife alıyormuşum

yasak değil düzenleme diyecekler için başta bu konu yasak olarak çıktıki bizim ülkemizde neyin düzenlemesi pozitif bir sonuç için sunulduki ? bu bildiğiniz yasaktır

evet arkadaşlar @Alihanyilmaz ve bir kaç yaşlı bokunu tutamadığını düşündüğüm moruk steama ihtiyacım yok çekip gitsinler dediği için steam-epic ve türevleri tüm ülkede yasaklandı çok mantıklı bir bakış açısı harika tüm problemlerimiz çözüldü

bu yasak sonrası ülke refaha kavuştu tüm müslüman ülkeleri bir oldu

Bizler maskülenliği , kadınlarda feminemliği benimsemediği sürece daha çok sıkıntılı süreçlerden geçicez bunun sonucunda olan yine masumlara olmuş olucak. Keşke okullarda erkek çocuklarına maskülenliği , kız çocuklarınada feminemliği aşılamaya başlasalardı.

Yasaklarla hiçbir şeyi engelleyemezler.
İnsan ulaşamadığı şeyin kölesidir derler ya buda aynen böyle olucak. Ne kadar yasaklarsan yasakla, yasakladığın şeye fazlasıyla sahip olucaz.
okul cinsiyet ile ilgili şeyleri en son öğreteceği yerdir bu maskülenliği feminemliği en iyi aile öğretir

aile kötüyse nasıl olacak diyorsanız evlenirken bir eğitime katılmak zorunlu olmalı ve bu eğitim sonunda sınav olmalı sınavı geçemeyen ve eğitime girmeyen ailelerin çocukları sorun olmadığı görülene kadar takibe alınmalı

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,320
Üyeler
192,999
Son üye
emirmercanoglu
Geri