🔥İndirim Attack Shark X11 Siyah / Beyaz Mouse 1261 TL

Razer benzeri elime güzel oturur ucuz yollu olsun diye almıştım ama takılma sorunu nedeniyle iade etmiştim tabii biraz da şans işi fiyat fena değil ekimde 1529tl ye almışım .
Aynı sensor gamepower fenixte vardı o da takılıyordu. Fenixten geçmek için bunu alicaktim acaba bu sensor sıkıntılı mı

Teşekkürler konu için,

Fakat dock istemeyenler için 337 TL lik az bir fiyat farkına 3950se gibi mouselar varken ATK A9 gibi alınmayacağını düşünüyorum.

Bende aj 159 pro kullanıyorum fakat g502 dışında her mouse da yaşadığım problem scroll un bozulması. Açıp düzeltmeme rağmen bir süre sonra bozuluyor yine. Bundan sonra mouse terchimi scroll a göre yapıcam gerçekten 😅 Varsa önerisi tavsiyesi olan çok memnun olurum.

Bu arada SE versiyonu da benzer fiyatta ancak sensörü vs. Aynı olmasına rağmen SE versiyonda şarj standı yer almıyor.
hocam bende farenin kendisi var ama tekerleği kırıldı se versiyonuda aynı fiyata gözüküyor hiçbir avantajı yok gibi duruyor bu arada bunu alacaklar varsa benim rampage fareyi duvardan duvara vurmama rağmen çizik bile olmuyordu bu fareyle sadece sinirlenip fareyi masaya vurunca tekerler tuşu kırıldı düzeltilmicek yerden koptu ona göre sinirli biriyseniz almayın hemen kırılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,362
Üyeler
193,010
Son üye
Mefkan96
Geri