❌İndirim Bitti! SAPPHIRE NITRO+ AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 30000TL

Depodan aldığımı iptal ettim ihtiyacı olan varsa haberi olsun stoklara düşebilir tekrar.
linki varmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden iptal ettin neyi kötü oluyor onun

rx6800 var bende sanırım aynı güçteler youtubedan video izledim aynı fpsleri veriyor hep?

rx6800 var bende sanırım aynı güçteler youtubedan video izledim aynı fpsleri veriyor hep?
Hocam bir yanlışınız olmasın bir kaç test videosu izledim ve cyberpunk ve bf6 daki 1080p ultra testleri
1776931295548.webp
1776931363245.webp

Bu testlerde de net bir şekilde görebiliyoruz ki 6800 serisi kartlar r7 9800x3d işlemcileri besleyemediğinden ötürü performans kayıpları devasa işlemci kullanım değerleri ve kullandıkları Watt değerleri her şeyi açıklıyor

Hocam bir yanlışınız olmasın bir kaç test videosu izledim ve cyberpunk ve bf6 daki 1080p ultra testleriAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu testlerde de net bir şekilde görebiliyoruz ki 6800 serisi kartlar r7 9800x3d işlemcileri besleyemediğinden ötürü performans kayıpları devasa işlemci kullanım değerleri ve kullandıkları Watt değerleri her şeyi açıklıyor
9060xt vs 6800 izlemişim sanırım henüz uyanamadım özür dilerim :D

9060xt vs 6800 izlemişim sanırım henüz uyanamadım özür dilerim :D
Günaydın hocam sağlık olsun. Ama bi an ben de acaba geçiyor mu hissine kapıldım çünkü 6000 serisi tamamen driver sorunlarından ötürü terk edilmiş bir seri gibi kaldı aklımda saf güçte neler yapabilir en ufak fikrim yoktu benim içinde iyi oldu araştırma :)

Günaydın hocam sağlık olsun. Ama bi an ben de acaba geçiyor mu hissine kapıldım çünkü 6000 serisi tamamen driver sorunlarından ötürü terk edilmiş bir seri gibi kaldı aklımda saf güçte neler yapabilir en ufak fikrim yoktu benim içinde iyi oldu araştırma :)
Valla bende var 2-3 senedir memnunum gittiği yere kadar gitsin şuan imzamda ki sistemim var hedefim oled almak ama kredi kartları patlak araba aldım uzun bir süre oledsiz kalacağız :D

33900den 30bine düşmüş bu üründe problem var amazonda aramadan bulamazsınız bunu kaç kere mail attım düzeltmediler akakçede bile listelenmiyor. Tamamen GGbabanın fiyat takibinden.
Bir tanede depo ürünü var listelenmediği için ordada gözükmemiş
Alıntıyı görüntüle
afiyet olsun alanlara.
Giriş seviye model 5070 almak yerine üst segment 9070 almak çok daha mantıklı kesinlikle alınır

Valla bende var 2-3 senedir memnunum gittiği yere kadar gitsin şuan imzamda ki sistemim var hedefim oled almak ama kredi kartları patlak araba aldım uzun bir süre oledsiz kalacağız :D
Yeterli geldiği sürece devam hocam sadece arada bir ürünler çok özelliklerini yitirmeden sistemi güncellemek iyi gelebilir kart alırsınız örneğin garantisi bitmeye yakın 2. ele koyarsınız üzerine bi 5 10 k ekler güncellersiniz daha çok sistem tattıkça bu işin tadı çıkıyo bana göre. Beni İtopyagibi mağazada falan bıraksalar sabaha kadar farklı setuplar dizip benchmark atarım herhalde :D

9070, 6800 den ortalama %54 daha güçlü(RT'de fark daha fazla).

neyin kafasını yaşıyorsunuz.
Konuyu üstüne oturduğun şey ile okuduğun belli yanlış incelemeyi izlemişim diye 2 alt yoruma bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,168
Üyeler
193,282
Son üye
Utkyy
Geri