Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,583
1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.

Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz?

Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek lazımmış heralde tam hikaye için çok uzuyor beni aşar.
Mr robot ilgimi çekiyor ama çok yavaş akıyor sanırım.

Ne önerirsiniz dostlar?

Last of us
Gölge ve Kemik
Oyun videosu izlerim derse Rust videoları çok sarıyor.
0 dan KVP veya ezhel başlayabilirsin.
Avrupa Yakası sarar

Last of us
Gölge ve Kemik
Oyun videosu izlerim derse Rust videoları çok sarıyor.
0 dan KVP veya ezhel başlayabilirsin.
Avrupa Yakası sarar
Last of us dizisine hiç sıcak bakmıyorum oyun videoları izlesem canım çeker masa başına oturmaya çalışırım dikişler patlar Türk dizilerinde ilgimizi çekmiyor ne yapsak

Last of us dizisine hiç sıcak bakmıyorum oyun videoları izlesem canım çeker masa başına oturmaya çalışırım dikişler patlar Türk dizilerinde ilgimizi çekmiyor ne yapsak
Gölge ve kemik güzel
The rain izleyebilirsin
Resident evil film serisi
Lucifer

The Boys
The 100
Lost

Şu sıralar felaket 2Broke Girls sarıyor bana keyifli bir dizi

Reacher izle knk reacher güzel reacher izle knk reacher çok iyi

Suits, lost , the boys , punisher , game of thrones , vikings , sherlock , prens vs

1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.

Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz?

Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek lazımmış heralde tam hikaye için çok uzuyor beni aşar.
Mr robot ilgimi çekiyor ama çok yavaş akıyor sanırım.

Ne önerirsiniz dostlar?
Better call saul izlemek zorunda değilsin o sadece dizideki bir karakterin hikayesi. Breaking Bad'i izle , invincible izle , the boys izle.

how ı met your mother çerezlik bölümler 20 dakka aralarda aç izle mis gibi cok vakit almaz izleemsi keyifli

Geri