Şu ekran kartını beğendim fiyatıda makul geldi fakat satıcıyı daha önce görmemiştim bilgi sahibi olanlar var mı?
www.n11.com
Hocam onuda gördüm,orjinal sinerjinin mağazası o değilmi? Ve nitro teknoloji hakkında bilgin var mı?Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9060 Xt 11350-03-20g 16gb Oc Gddr6 Aeae2sap0014 Fiyatları ve Özellikleri
Sapphire Pulse Amd Radeon Rx 9060 Xt 11350-03-20g 16gb Oc Gddr6 Aeae2sap0014 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Onun fiyatının makul gelmiyo olması lazım hocam sana![]()
Nitro güvenilirde ben 1500 lira fazla vermezdim hocam. Sinerjinin orjinal mağazası evet.Hocam onuda gördüm,orjinal sinerjinin mağazası o değilmi? Ve nitro teknoloji hakkında bilgin var mı?
20k bence rx9060 xt 16 gb için baya uygun geldi sen ne düşünüyorsun en ucuz rtx 5060ti 16 gb ile arada 7k var farka değer mi?Nitro güvenilirde ben 1500 lira fazla vermezdim hocam. Sinerjinin orjinal mağazası evet.
değmez20k bence rx9060 xt 16 gb için baya uygun geldi sen ne düşünüyorsun en ucuz rtx 5060ti 16 gb ile arada 7k var farka değer mi?
Hocam değmez bence ama bazı arkadaşlar özellikle NVIDIA istediği için alıyor.20k bence rx9060 xt 16 gb için baya uygun geldi sen ne düşünüyorsun en ucuz rtx 5060ti 16 gb ile arada 7k var farka değer mi?
Aynı sorunu ben de yaşadım fatura yoktu ancak N11 üzerinden sipariş numaramı belirterek fatura talebinde bulundum, faturamı ertesi gün sisteme yüklediler.Ben bir ürün aldım geç kargoladılar faturasını iletmediler iade ettim elime ulaşmadan. Perşembe resmi tatil di diye bir şey demedim ama haklı olduğum iadeyi bekletiyorlar. Fatura için çeşitli yerlerden iletişim kurmaya çalıştım ilgilenen olmadı. 2-3 fazla verip Hepsiburada Amazon gibi sağlam yerlerden alın derim.