N11 nitro technology güvenilir mi?

Friedhelm

80+
Reaksiyon skoru
7
Şu ekran kartını beğendim fiyatıda makul geldi fakat satıcıyı daha önce görmemiştim bilgi sahibi olanlar var mı?

Ekler

• IMG_0541.webp
    IMG_0541.webp
    128.3 KB · Hit: 48
Şu ekran kartını beğendim fiyatıda makul geldi fakat satıcıyı daha önce görmemiştim bilgi sahibi olanlar var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onun fiyatının makul gelmiyo olması lazım hocam sana :)

Onun fiyatının makul gelmiyo olması lazım hocam sana :)
Hocam onuda gördüm,orjinal sinerjinin mağazası o değilmi? Ve nitro teknoloji hakkında bilgin var mı?

Arkadaşın attığı modeli almanız daha iyi olur

20k bence rx9060 xt 16 gb için baya uygun geldi sen ne düşünüyorsun en ucuz rtx 5060ti 16 gb ile arada 7k var farka değer mi?
değmez

Ben bir ürün aldım geç kargoladılar faturasını iletmediler iade ettim elime ulaşmadan. Perşembe resmi tatil di diye bir şey demedim ama haklı olduğum iadeyi bekletiyorlar. Fatura için çeşitli yerlerden iletişim kurmaya çalıştım ilgilenen olmadı. 2-3 fazla verip Hepsiburada Amazon gibi sağlam yerlerden alın derim.

teşekkür ederim evet bende bu tarz şikayetleri okuyup vazgeçtim bu tarz teknoloji işlerinde ucuz etin yahnisi yenmiyor.

Ben bir ürün aldım geç kargoladılar faturasını iletmediler iade ettim elime ulaşmadan. Perşembe resmi tatil di diye bir şey demedim ama haklı olduğum iadeyi bekletiyorlar. Fatura için çeşitli yerlerden iletişim kurmaya çalıştım ilgilenen olmadı. 2-3 fazla verip Hepsiburada Amazon gibi sağlam yerlerden alın derim.
Aynı sorunu ben de yaşadım fatura yoktu ancak N11 üzerinden sipariş numaramı belirterek fatura talebinde bulundum, faturamı ertesi gün sisteme yüklediler.

Arkadaşlar adı geçen firmanın 2.el ürünü paketleyip sattığına dair duyumlar aldım doğruluğunu bilmiyorum ona göre alışverişinizi yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,024
Üyeler
193,229
Son üye
omereryuksel
Geri