Vatan Bilgisayar - 23 Nisan Kampanyalı Bilgisayarlar

Şu 5070 sistemi amd 7500f b650m yapsalar direkt alırdım ama bu şekliyle hiç beğenmedim anakart kasa psu çöp. kule tipi intel işlemciyi yeterinde soğutur mu orasını bilmiyorum. diğer parçalar fena değil.

Şu 5070 sistemi amd 7500f b650m yapsalar direkt alırdım ama bu şekliyle hiç beğenmedim anakart kasa psu çöp. kule tipi intel işlemciyi yeterinde soğutur mu orasını bilmiyorum. diğer parçalar fena değil.
ultra 245kf 7500f den çok iyi işlemci

2 anakart da yeter 240m sogutucu seç corsair banmısın demez zaten overclok yapmayacagın için stok olarak 240 lık sogutur o işlemciyi

ultra 245kf 7500f den çok iyi işlemci

2 anakart da yeter 240m sogutucu seç corsair banmısın demez zaten overclok yapmayacagın için stok olarak 240 lık sogutur o işlemciyi
Anakartta 2. ssd girişi yok soğutucu değiştirilmiyor ek olarak almak gerekiyor. Kasayı gold psu lu seçebilseydik mükemmel olacaktı yani satın alınırsa bir çok şeyin değişmesi gerekecek bu oem paketin elle tutulur bir yanını göremedim içime sinmedi.

Anakartta 2. ssd girişi yok soğutucu değiştirilmiyor ek olarak almak gerekiyor. Kasayı gold psu lu seçebilseydik mükemmel olacaktı yani satın alınırsa bir çok şeyin değişmesi gerekecek bu oem paketin elle tutulur bir yanını göremedim içime sinmedi.
dediklerin olursa 70-75 olur zaten amaç uygun fiyata vade farksız iyi bir sistem alman vatandaki bu sistemde paraf ve kuveit kartlarına vade fakrsız 6 taksit veriyor

dediklerin olursa 70-75 olur zaten amaç uygun fiyata vade farksız iyi bir sistem alman vatandaki bu sistemde paraf ve kuveit kartlarına vade fakrsız 6 taksit veriyor

O yüzden amd demiştim hocam 7500f daha ucuz bir işlemci aradaki farkla anakart en azından b650m-r olur hem kule tipide rahat rahat yeterdi yine fiyat aynı olurdu bir tek gold psulu kasaya ek olarak ödeme yapardık. Bende taksit için buralardan bakıyorum zaten yoksa dediğim sistem incehesapta falan var ama bende paraf yok :)

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Lazımsa alınır derken hocam tam anlayamadım şimdi 5070 liyi alasım var ama bu fiyata uygun mu değil mi bilmiyorum bu tarz şeylerden anlamadığım için ,anakartı kötüymüş sanırım ne gibi fark yaratır bilgilendirirsen sevinirim
tek avatajı taksitli olması bu fiyat cok buna max 55 olaydı kesin alınırdı

neden çok var mı ki rakibi bu fiyata şuan
bu sistem 55 bin lira bandında olsaydı alınır derdim çünkü o zaman aradaki fiyat farkıyla ileride anakartı ve psu daha kaliteli modellerle güncelleyip sistemi adam etme şansın olurdu ama 60 bin lira verip üstüne bir de bu temel parçaları değiştirmeye kalkarsan astarı yüzünden pahalıya gelir o yüzden bu fiyata değmez yine de 6 taksit imkanı olduğu için son karar sizin tabii avantajlı geliyorsa alınabilir

ek olarak buda ona yakın rakip sayılır 3 4 gün önce 56,500 yakın bir fiyata satılıyordu /// https://www.trendyol.com/game-garaj...gb-ram-500gb-ssd-rtx5070-freedos-p-1126244897

Son düzenleme:
bu sistem 55 bin lira bandında olsaydı alınır derdim çünkü o zaman aradaki fiyat farkıyla ileride anakartı ve psu daha kaliteli modellerle güncelleyip sistemi adam etme şansın olurdu ama 60 bin lira verip üstüne bir de bu temel parçaları değiştirmeye kalkarsan astarı yüzünden pahalıya gelir o yüzden bu fiyata değmez yine de 6 taksit imkanı olduğu için son karar sizin tabii avantajlı geliyorsa alınabilir
Sistemin 50 ye geldigini anlamadınız herhalde eğer 6 taksit aldıysa ürünü kişi aylık 10 bin ödeyerek sistem sahibi oluyor üstüne Türk lirası değer kaybetmesi ve ssd ve ram krizi devam ettiği için 60 binlik sistem aslında peyder pey ödeyerek 50 ye gelmiş oluyor çünkü enflasyon oldugu için fark vermeden taksite böldürmek çok kelepire ürün alma demek üstüne sistem bu piyasa şartlarında taksit ile bedava

Edit attığınız sistem vatanın verdiği sistemden daha vasat haberin olsun denk bile değil

Sistemin 50 ye geldigini anlamadınız herhalde eğer 6 taksit aldıysa ürünü kişi aylık 10 bin ödeyerek sistem sahibi oluyor üstüne Türk lirası değer kaybetmesi ve ssd ve ram krizi devam ettiği için 60 binlik sistem aslında peyder pey ödeyerek 50 ye gelmiş oluyor çünkü enflasyon oldugu için fark vermeden taksite böldürmek çok kelepire ürün alma demek üstüne sistem bu piyasa şartlarında taksit ile bedava

Edit attığınız sistem vatanın verdiği sistemden daha vasat haberin olsun denk bile değil
hocam taksit ve enflasyon konusunda haklısın ona bir şey demiyorum zaten vatanın en büyük artısı o vade farksız imkanı ama benim derdim sistemin içindeki parçaların kalitesi 60 bin lira az para değil bu parayı verince insan en azından iskeleti sağlam bir anakart ve güvenilir bir psu bekliyor yarın öbür gün bu parçalar sorun çıkarırsa taksitle ucuza gelmesinin bir anlamı kalmaz ayrıca attığım sistem sadece fiyata yakın olduğu için bir örnekti vatanın sistemiyle yarışır demedim sonuçta bu bütçelerde kalite her şeyden önce gelir yine de imkanı olan değerlendirebilir karar kullanıcıya kalmış

beyler en ucuz olanı 14400f yapınca baştan 14400f olana göre daha ucuza denk geliyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri