🔥İndirim HyperX Cloud III S Wireless - 5.489 TL

kaba ve ağır bir ürün sanırım
mikrofon performansı hakkında bilgisi olan var mı

Yukarıda paylaştım hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle gözüküyordan kastını anlamadım, bu görselde hangi kısımda sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
Sağdaki eq ayarlarını siz yapmadıysanız ve program da otomatik profiller yüklemediyse, yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama birisi o kulaklığı daha önce alıp eq ayarı yapmış gibi duruyor. Eğer sorduğunuz buysa tabi.
eq ile hiç oynayamıyorum mikrofon kulaklık sesini uygulamadan açıp kapatamıyorum sadece şarjını görüyorum o kadar dts falanda açamıyorum orada beyaz ünlem gibi bişi var pc yeniden başlatman lazım gibi bişi diyor ama yeniden başlatınca düzelmiyor

eq ile hiç oynayamıyorum mikrofon kulaklık sesini uygulamadan açıp kapatamıyorum sadece şarjını görüyorum o kadar dts falanda açamıyorum orada beyaz ünlem gibi bişi var pc yeniden başlatman lazım gibi bişi diyor ama yeniden başlatınca düzelmiyor
Uygulama ayarlarına girince reset atma gibi bir şey vardı diye hatırlıyorum onu bir deneyin. Olmazsa uygulamayı revo uninstaller ile silip yeniden kurun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence gayet temiz ses veriyor.

yayıncı seviyesi mikrofon değil. Ağırlık konusunda rakiplerine göre mikrofonla(mikrofon çıkabiliyor.) 30gram ağır en yakın rakibinden 50 saat fazla kullanım süresii vadediyor. nova 7 var bende 38 saat 325 gram cloud 3s mikrofonla 352 mikrofonsuz 340 gram total 120 saat kullanım süresi rakipsiz gibi şuan.

yayıncı seviyesi mikrofon değil. Ağırlık konusunda rakiplerine göre mikrofonla(mikrofon çıkabiliyor.) 30gram ağır en yakın rakibinden 50 saat fazla kullanım süresii vadediyor. nova 7 var bende 38 saat 325 gram cloud 3s mikrofonla 352 mikrofonsuz 340 gram total 120 saat kullanım süresi rakipsiz gibi şuan.
Hocam Nova 7 10k ya kalteisine kesinlikle lafım yok f/p de bu biraz daha gariban dostu ürün :)

Hocam Nova 7 10k ya kalteisine kesinlikle lafım yok f/p de bu biraz daha gariban dostu ürün :)
cloud 3s daha iyi kapatıyor kulağı nova7ye göre ama ses kalitesini daha test edemedim cloud 2 baya kullandım 1 gün bile memnuniyetsizliğim olmadı ondan önce logitech g930 kullandım evde biryerlerde hala çalışıyordur bataryası ölmüştür ölmüşse kulaklık alıpta bozulan tek kulaklığım sanırım Plantronics diye bir marka almıştım 15 sene önce belkide o kısa sürede bozulmuştu. aldığım ürüne iyi bakarım ömürlük gibi olur elektronik sıkıntısı olmazsa canım sıkılırsa değiştiririm. ben 4kya aldım nova 7yi ama şuan alsam 10k vermem.

batarya süresi çılgın zaten
Bu hafta alıp deneme şansım oldu. Burada mikrofonunun ses testi mevcut:
gayet tatmin edici tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41