ZAGOR77
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
O menteşeden vazgeçmediği sürece HYPER X
O menteşeden vazgeçmediği sürece HYPER X
eq ile hiç oynayamıyorum mikrofon kulaklık sesini uygulamadan açıp kapatamıyorum sadece şarjını görüyorum o kadar dts falanda açamıyorum orada beyaz ünlem gibi bişi var pc yeniden başlatman lazım gibi bişi diyor ama yeniden başlatınca düzelmiyor@Praitha @halker @Demonofhell @röpdöşambırımıgiydim @wise
1) Kulaklığın uygulaması olan Ngenuity yi Microsoft Store dan kurun. Kulaklığı ilk bağladığınızda bir güncelleme yapacak (kablolu bağlantı isteyebilir, isterse bağlayın bunu yapmadan önce), uzun sürebilir, bırakın yapsın.
2) Ardından alta eklediğim windows ses ayarlarına bir gidin bakın hiçbir iyileştirme seçili olmasın.
Ben eq ayarı yapmama rağmen şuradaki ayarlardan biri bile açık olduğu takdirde seslerin boğuk gelme durumunu yaşamıştım.
3) DTS'i açmıyorum, pek tavsiye de etmiyorum.
4) Eq...
Yukarıda paylaştım hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Böyle gözüküyordan kastını anlamadım, bu görselde hangi kısımda sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
Sağdaki eq ayarlarını siz yapmadıysanız ve program da otomatik profiller yüklemediyse, yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama birisi o kulaklığı daha önce alıp eq ayarı yapmış gibi duruyor. Eğer sorduğunuz buysa tabi.
2018de aldığım cloud 2 haşa işlevsel hocam soyulma harici hangi menteşe bu ?O menteşeden vazgeçmediği sürece HYPER X![]()
Uygulama ayarlarına girince reset atma gibi bir şey vardı diye hatırlıyorum onu bir deneyin. Olmazsa uygulamayı revo uninstaller ile silip yeniden kurun.eq ile hiç oynayamıyorum mikrofon kulaklık sesini uygulamadan açıp kapatamıyorum sadece şarjını görüyorum o kadar dts falanda açamıyorum orada beyaz ünlem gibi bişi var pc yeniden başlatman lazım gibi bişi diyor ama yeniden başlatınca düzelmiyor
Bence gayet temiz ses veriyor.kaba ve ağır bir ürün sanırım
mikrofon performansı hakkında bilgisi olan var mı
yayıncı seviyesi mikrofon değil. Ağırlık konusunda rakiplerine göre mikrofonla(mikrofon çıkabiliyor.) 30gram ağır en yakın rakibinden 50 saat fazla kullanım süresii vadediyor. nova 7 var bende 38 saat 325 gram cloud 3s mikrofonla 352 mikrofonsuz 340 gram total 120 saat kullanım süresi rakipsiz gibi şuan.kaba ve ağır bir ürün sanırım
Hocam Nova 7 10k ya kalteisine kesinlikle lafım yok f/p de bu biraz daha gariban dostu ürünyayıncı seviyesi mikrofon değil. Ağırlık konusunda rakiplerine göre mikrofonla(mikrofon çıkabiliyor.) 30gram ağır en yakın rakibinden 50 saat fazla kullanım süresii vadediyor. nova 7 var bende 38 saat 325 gram cloud 3s mikrofonla 352 mikrofonsuz 340 gram total 120 saat kullanım süresi rakipsiz gibi şuan.
cloud 3s daha iyi kapatıyor kulağı nova7ye göre ama ses kalitesini daha test edemedim cloud 2 baya kullandım 1 gün bile memnuniyetsizliğim olmadı ondan önce logitech g930 kullandım evde biryerlerde hala çalışıyordur bataryası ölmüştür ölmüşse kulaklık alıpta bozulan tek kulaklığım sanırım Plantronics diye bir marka almıştım 15 sene önce belkide o kısa sürede bozulmuştu. aldığım ürüne iyi bakarım ömürlük gibi olur elektronik sıkıntısı olmazsa canım sıkılırsa değiştiririm. ben 4kya aldım nova 7yi ama şuan alsam 10k vermem.Hocam Nova 7 10k ya kalteisine kesinlikle lafım yok f/p de bu biraz daha gariban dostu ürün![]()
cloud 2 1 kere düştü dağıldı 1 metre mesafeden????2018de aldığım cloud 2 haşa işlevsel hocam soyulma harici hangi menteşe bu ?
Hangi menteşe diye soruyorum hocam 50 tane soru işareti koyacak bir durum yok fotoğraf istedimcloud 2 1 kere düştü dağıldı 1 metre mesafeden????
2 menteşe var zaten hocam sağ solHangi menteşe diye soruyorum hocam 50 tane soru işareti koyacak bir durum yok fotoğraf istedim
Bu hafta alıp deneme şansım oldu. Burada mikrofonunun ses testi mevcut: (ses kaydı ve site bizzat bana ait.)kaba ve ağır bir ürün sanırım
yayıncı seviyesi mikrofon değil. Ağırlık konusunda rakiplerine göre mikrofonla(mikrofon çıkabiliyor.) 30gram ağır en yakın rakibinden 50 saat fazla kullanım süresii vadediyor. nova 7 var bende 38 saat 325 gram cloud 3s mikrofonla 352 mikrofonsuz 340 gram total 120 saat kullanım süresi rakipsiz gibi şuan.
gayet tatmin edici tesekkurlerBu hafta alıp deneme şansım oldu. Burada mikrofonunun ses testi mevcut:
![]()
HyperX Cloud III S Wireless – Özellikler, Mikrofon Testi ve Yorumlar
HyperX Cloud III S Wireless hakkında her şey: teknik detaylar, mikrofon ve ses testleri ve alınır mı sorusunun net cevabı.denerim.com