Atk A9 Plus İyi mi alınır mı ?

a9 modelini satın almıstım 2gün sonra tekerlek kendı kendıne kayıyor aşa yukarı diye iade ettım araştırdım kronikmiş sanırım plusda yazılımı aynı sanırım

Varmış mış miş muş müş laflarına çok takılmayın hocam. Mcu optik bilgisi olmayan adamlar bile bazen sallayabiliyor. Fiyatına göre gayet iyi mouse. Hafiflik ve performans istiyorsanız alınır. Düz atk a9 kullanıyorum bugüne kadar bir sıkıntısını görmedim çevremde de gören duymadım
teknolojik ürünlerde birazda şans işi var tabii ki birde kaç saat götürüyor sizi ortalama

mouse iyi ama 300-400 lira fazla verip amazondan alın. hem ertesi gün teslim hem prime özel 125 tl kupon. (2075 tl )

yok ben beklerim amazon güvencesine gerek yok + ertesi gün gelmesi önemli değil dersen wraith kargo dahil 1747.

mouse iyi ama 300-400 lira fazla verip amazondan alın. hem ertesi gün teslim hem prime özel 125 tl kupon. (2075 tl )

yok ben beklerim amazon güvencesine gerek yok + ertesi gün gelmesi önemli değil dersen wraith kargo dahil 1747.
biliyorum hocam zaten aklımdaki model Plus Olan modeli wraith ile görüştüm siyah modeli gelecekmiş onu bekliyorum.

a9 modelini satın almıstım 2gün sonra tekerlek kendı kendıne kayıyor aşa yukarı diye iade ettım araştırdım kronikmiş sanırım plusda yazılımı aynı sanırım
Düz A9 biraz sıkıntı. O çok önceden çıktı diye biliyorum ATK Kasım Aralık gibi kendisini toparladı. Ondan yeni çıkan modeller çok çok daha iyi. Klavyelerine baktım, fena değil gibi çok sıkıntı da göremedim ama çok inceleme de yok.

Düz A9 biraz sıkıntı. O çok önceden çıktı diye biliyorum ATK Kasım Aralık gibi kendisini toparladı. Ondan yeni çıkan modeller çok çok daha iyi. Klavyelerine baktım, fena değil gibi çok sıkıntı da göremedim ama çok inceleme de yok.
dogrudur reısım pek bılgı sahıbı degilim arastırma sonucu en son mchose önerdıler daha banamısın demede memnunum

Merhaba herkese atk a9 plus alınır mı kullanan var mı pro ile arasında çok farkı var mı ?
alınır iki modelide kullandım ikisinin arasındaki farklar switch kaplama batarya ve hz değeridir burda batarya ve kaplama konusunda plus daha iyi ama hz ve switchde atk a9 pro çok daha iyi yani alınabiliyorsa bence pro alınırsa daha iyi olur

alınır iki modelide kullandım ikisinin arasındaki farklar switch kaplama batarya ve hz değeridir burda batarya ve kaplama konusunda plus daha iyi ama hz ve switchde atk a9 pro çok daha iyi yani alınabiliyorsa bence pro alınırsa daha iyi olur
Pro alacaktım ama siyah rengi gelmeyecekmiş galiba beyaz istemedğim için plus u bekliyorum 1 hafta içerisinde gelecek dediler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pro alacaktım ama siyah rengi gelmeyecekmiş galiba beyaz istemedğim için plus u bekliyorum 1 hafta içerisinde gelecek dediler.
Peki herhangi bir problem yaşadınız mı ? kronik sorunu var diyenler varda

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki herhangi bir problem yaşadınız mı ? kronik sorunu var diyenler varda
Valla o bir hafta olur sana 10 hafta çok bekleme bir fark yok şuan indirimde var zaten eğer şimdi alırsan 2300 ilerde alırsan 3000 olur

Merhaba herkese atk a9 plus alınır mı kullanan var mı pro ile arasında çok farkı var mı ?
ben olsam wraithden bişe almam sorun olduğunda cok madur ediyorlar. forumda her gün birisi wraith ile sorun yaşıyor konu açıyor burada

Bende air modeli var aj159 apexten geçtim aşırı memnunum şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,320
Üyeler
192,999
Son üye
emirmercanoglu
Geri