teknolojik ürünlerde birazda şans işi var tabii ki birde kaç saat götürüyor sizi ortalamaVarmış mış miş muş müş laflarına çok takılmayın hocam. Mcu optik bilgisi olmayan adamlar bile bazen sallayabiliyor. Fiyatına göre gayet iyi mouse. Hafiflik ve performans istiyorsanız alınır. Düz atk a9 kullanıyorum bugüne kadar bir sıkıntısını görmedim çevremde de gören duymadım
biliyorum hocam zaten aklımdaki model Plus Olan modeli wraith ile görüştüm siyah modeli gelecekmiş onu bekliyorum.mouse iyi ama 300-400 lira fazla verip amazondan alın. hem ertesi gün teslim hem prime özel 125 tl kupon. (2075 tl )
ATK Dragonfly A9 serisi kablosuz oyun faresi, hafif 53-57 g, PAW3950 Ultra / PAW3395 sensör, 42000 DPI'ya kadar, 8K yoklama, buz hissi kaplama, üç modlu bağlantı (A9 Plus, beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ATK Dragonfly A9 serisi kablosuz oyun faresi, hafif 53-57 g, PAW3950 Ultra / PAW3395 sensör, 42000 DPI'ya kadar, 8K yoklama, buz hissi kaplama, üç modlu bağlantı (A9 Plus, beyaz) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
yok ben beklerim amazon güvencesine gerek yok + ertesi gün gelmesi önemli değil dersen wraith kargo dahil 1747.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Düz A9 biraz sıkıntı. O çok önceden çıktı diye biliyorum ATK Kasım Aralık gibi kendisini toparladı. Ondan yeni çıkan modeller çok çok daha iyi. Klavyelerine baktım, fena değil gibi çok sıkıntı da göremedim ama çok inceleme de yok.a9 modelini satın almıstım 2gün sonra tekerlek kendı kendıne kayıyor aşa yukarı diye iade ettım araştırdım kronikmiş sanırım plusda yazılımı aynı sanırım
dogrudur reısım pek bılgı sahıbı degilim arastırma sonucu en son mchose önerdıler daha banamısın demede memnunumDüz A9 biraz sıkıntı. O çok önceden çıktı diye biliyorum ATK Kasım Aralık gibi kendisini toparladı. Ondan yeni çıkan modeller çok çok daha iyi. Klavyelerine baktım, fena değil gibi çok sıkıntı da göremedim ama çok inceleme de yok.
alınır iki modelide kullandım ikisinin arasındaki farklar switch kaplama batarya ve hz değeridir burda batarya ve kaplama konusunda plus daha iyi ama hz ve switchde atk a9 pro çok daha iyi yani alınabiliyorsa bence pro alınırsa daha iyi olurMerhaba herkese atk a9 plus alınır mı kullanan var mı pro ile arasında çok farkı var mı ?
Pro alacaktım ama siyah rengi gelmeyecekmiş galiba beyaz istemedğim için plus u bekliyorum 1 hafta içerisinde gelecek dediler.alınır iki modelide kullandım ikisinin arasındaki farklar switch kaplama batarya ve hz değeridir burda batarya ve kaplama konusunda plus daha iyi ama hz ve switchde atk a9 pro çok daha iyi yani alınabiliyorsa bence pro alınırsa daha iyi olur
Peki herhangi bir problem yaşadınız mı ? kronik sorunu var diyenler vardaPro alacaktım ama siyah rengi gelmeyecekmiş galiba beyaz istemedğim için plus u bekliyorum 1 hafta içerisinde gelecek dediler.
Valla o bir hafta olur sana 10 hafta çok bekleme bir fark yok şuan indirimde var zaten eğer şimdi alırsan 2300 ilerde alırsan 3000 olurPro alacaktım ama siyah rengi gelmeyecekmiş galiba beyaz istemedğim için plus u bekliyorum 1 hafta içerisinde gelecek dediler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki herhangi bir problem yaşadınız mı ? kronik sorunu var diyenler varda
ben olsam wraithden bişe almam sorun olduğunda cok madur ediyorlar. forumda her gün birisi wraith ile sorun yaşıyor konu açıyor buradaMerhaba herkese atk a9 plus alınır mı kullanan var mı pro ile arasında çok farkı var mı ?